Agurin fortæller, hvorfor han ikke vil være professionel efter at have nået 1. pladsen i Korea

En legende i støbeskeen

Marcin "Agurin" Jankowski, et navn, der er synonymt med ekspertise i League of Legends-fællesskabet, opnåede for nylig den eftertragtede Rank 1 på den koreanske server. Men på trods af sine enestående færdigheder og præstationer har Agurin valgt en mindre berejst vej ved at undgå den professionelle scene. Denne artikel dykker ned i hans grunde og den rejse, der førte ham til denne beslutning.


Opstigningen til rang 1

Agurins dygtighed i spillet er ubestridelig. Hans nylige præstation med at nå Rank 1 i Europa, ikke bare på EU-West-serveren, men også på EU-NE-serveren, taler sit tydelige sprog om hans dedikation og dygtighed. Hvad der er endnu mere prisværdigt er, at han formåede at opnå denne bedrift, mens han streamede sine spil live, uden nogen forsinkelse, så fans kunne være vidne til hans rejse i realtid.


Pro Play-kapitlet

Agurins forsøg med professionelt spil er ikke ukendt. Han var en aktiv pro-spiller fra 2018 til 2021, primært på den tyske scene. Med ESG dominerede hans hold turneringer i et helt år og sikrede sig endda en plads i EU Masters. Deres eneste nederlag kom i hænderne på Mad Lions, et hold, hvis medlemmer til sidst flyttede til LEC. På trods af sine succeser stod Agurin over for udfordringer. Han var engang i betragtning til Schalke Academy, men blev anset for at have "mindre potentiale" på grund af sin alder, på trods af at han blev anerkendt som den bedste spiller under prøverne.


Et svært valg

Agurins kærlighed til streaming er tydelig. Men der kom et tidspunkt, hvor han måtte vælge mellem sin passion for streaming og sit engagement i et hold. Ledelsens ultimatum var klart: vælg mellem streaming og holdet. Agurin erkendte, hvor vigtig streaming var i hans liv, og valgte det første. Denne beslutning afskrækkede ham dog ikke fra spillet. Han fortsatte med at spille og dannede endda et hold med andre streamere, selvom de ikke kunne konkurrere professionelt på grund af nye streamingregler.


Nutiden og fremtiden

I øjeblikket er Agurin tilfreds med sin status quo. Han nyder at streame og søger ikke aktivt at komme med på et professionelt hold. Men han er stadig åben over for muligheder, især hvis de stemmer overens med hans kærlighed til streaming og hans vision for spillet. I et dybfølt indlæg på Twitter udtrykte Agurin sin kærlighed til spillet, og hvordan pro play giver bedre spilkvalitet. Men for ham skal betingelserne være i orden, så han enten kan streame eller få den slags gameplay, han ønsker.


Konklusion: En legende på hans præmisser

Agurins rejse giver et unikt perspektiv på esportsverdenen. Mens mange jagter drømmen om at spille professionelt, har Agurin vist, at det er muligt at opnå storhed på sine egne betingelser. Hans beslutning om at prioritere streaming over professionelt spil, mens han stadig opnår Rank 1, er et bevis på hans dedikation og kærlighed til spillet. Som fans kan vi kun beundre hans valg og se frem til mere af hans legendariske gameplay.