Ændringer Kommer til League of Legends i 2021

League of Legends er et online multiplayer spil, der oprindeligt blev udgivet til Microsoft og MacOS systemer. Siden introduktionen til gamere verden over, har mange set progression og forbedringer af spillet. I de kommende måneder, er 2021 kommer til at være endnu en milepæl for League of Legends, da der vil være nogle væsentlige ændringer.

Hvilke ændringer?

Fans af League of Legends har ventet på det Sæson 11 opdateringen, og det lader til, at Riot Games er klar til at levere!

Ændringer, der kan forventes af League of Legends er:

Nyheder - Spillere kan forvente nye Mythic og Legendary elementer på deres mission. Mens ændringerne ikke er planlagt indtil 2021, har Riot Games gjort det klart det vil være en trial and error, da de har endnu ikke bekræfte eller verificere, om alle nye elementer er tegn kompatible.

Udfordringer - Spillere af League of Legends kan forvente nye jungle udfordringer at tackle. Spillere, der er ny League of Legends kommer til at nyde junglen lidt mere end det eksisterende League of Legend spillere. Hvorfor? Forbedringen af ​​junglen er beregnet til at hjælpe nye spillere at forstå League of Legend gameplay.

Andre ændringer i junglen omfatter ændrer de skabninger findes inden for eksempel ændre væsen modstand. Elementer er også blevet fjernet fra jungler.

Disse ændringer har været længe ventet. For at sikre en ordentlig lancering af den fulde nye sæson af League of Legends, Riot Games tager lanceringen stykke for stykke.

Karakter Forbedringer - Afhængigt af de tegn, kan spillerne forvente at se ændringer i deres evner og kompetencer. Det er vigtigt at huske, at mens karaktererne er blevet ændret, er de stadig kræver poster og experience points for at komme dertil.

Hvorfor gør de Matter?

Start af sæsonen i kvarte hjælper Riot Games sikre, at de ændringer og forbedringer ikke påvirke gameplayet. For eksempel er League of Legends udviklere gør en betydelig omlægning af elementer og erstatte dem med nye. Der er dog ingen garanti for, at disse elementer kan påvirke eksisterende tegn og øger.

Det er derfor, Riot Games skaber pre-lanceringer og modifikationer. Dette lader de spiludviklere se, hvordan elementer reagerer, og det lader nøglespillere give feedback til udviklere.

The Big Reveal

League of Legends har eksisteret siden 2009. Hvert så ofte, der er modifikationer, der forbedrer spillet brugeroplevelse og trække i folkemængderne og øger spillets appel. I fortiden, har Riot Games genereret hype omkring væsentlige ændringer, drilleri af karakter forbedringer, og kortlægge forandringer. Spillere kan altid kigge efter hints om, hvad der skal komme, men ingen rigtig ved den fulde oplevelse indtil de spiller den nye sæson.

Forvent det samme for 2021. Med historie på din side, kan du forvente onde opdateringer, der gør en mere endnu bedre oplevelse. Selv med de pre-lanceringer, er det umuligt at vide, hvad Riot vil gøre med spiller tilbagemeldinger.

Nedtællingen til 2021 er på!