Ændringer i PBE for League of Legends

PBE for League of Legends 'Patch Cycle 11.7 er ankommet, og det indeholder retur af spillets berømte til alle mode.

Den ene til All Mode i League of Legends er en begrænset periode spiltilstand, der pits alle fem spillere i et hold mod samme mester. Denne unikke tilstand optrådte først i Legends League i 2013 og har siden returneret flere gange, senest sidste år. Det er også sandsynligt, at 2021-versionen kun kan være tilgængelig i et begrænset tidsrum.

Hvert af de to hold konkurrerer mod hinanden på et ligakort med en delt mester i den ene til alle mode. Spillere konkurrerer i en 5v5 kamp, ​​svarende til den klassiske tilstand i League of Legends. Den eneste forskel er, at hvert holds mestere er identiske.

Afstemning Pick er metoden til at vælge Champions i en for alle, og det er baseret på den brugerdefinerede Game Iteration of League of Legends 'General Draft Pick. Matches kan også genereres og spilles som et brugerdefineret spil i denne specifikke tilstand. Andre kort kan vælges i stedet for Summoner's Rift i de fleste tilfælde.

Efter forbud mod seks mestere får hver spiller mulighed for at stemme med deres holdkammerater for at bestemme hvilken champion de ønsker på deres hold. For den pågældende kamp vælges mesteren med de fleste stemmer. Hvis ingen mester modtager et simpelt flertal, vælges en mester tilfældigt fra stemmestuen.

Denne tilstand er en velkommen tilføjelse til spillet, da det giver mulighed for at få en pause fra det generelle spil og pit sig mod venner og kolleger i en tilstand, der tvinger dem til at prøve nye strategier og mestere. Størstedelen af ​​long-time fans elsker denne tilstand, da det giver dem mulighed for at eksperimentere med nogle af de mekanikere og mestere, at de ellers ikke ellers kan vælge i et ekstremt konkurrencedygtigt rum.

Nybegyndere til serien kan også finde denne tilstand som en fantastisk måde at lære spillet på og finde deres yndlings tegn på en måde, der ikke synes at være alt for konkurrencedygtig. Det kan være svært for spillere, der er nye til spillet for at finde deres fod på grund af den allerede etablerede og højtuddannede spiller base. Denne tilstand giver dem en spiltilstand, der ser alle spillere, der bruger Champions, at de måske ikke er for bekendt med, hvilket giver selv de nye spillere en chance for at have det sjovt uden konstant at blive dræbt.

bundlinjen

Samlet set er tilføjelsen af ​​denne spiltilstand og de opdateringer, der følger med det, velkommen af ​​alle spillere i den langvarige franchise. At kunne spille med Champions, som du ikke har prøvet før i en mindre konkurrencedygtig scene, er en fantastisk måde at lære spillet på og bare have en smule sjov. Hvis du ikke allerede har prøvet denne spiltilstand, opfordrer vi dig til at gøre det. Det er virkelig et ton sjov, og du kunne finde dig selv at sidde foran skærmen i timevis uden endda at realisere det.