Voice Chat i League

En af de vigtigste værktøjer, vi har i konkurrencepræget gaming er voice chat!

Det er hvad der adskiller koordinerede hold fra ukoordinerede hold i League of Legends og god Duos fra dårlige.

Det er min erfaring, voice chat kan være en stor afgørende faktor i, hvem der vinder spillet.

Personligt er jeg en stor tilhænger af, at alle, der spiller duo eller flex konkurrencedygtige, uanset rang skal bruge voice chat. For mig bevidst opholder sig ud af kommunikation med dit team eller duo kø partner er en anden måde forsøger ikke din sværeste at vinde.

I konkurrencepræget spil, du bør forsøge din sværeste at vinde! Det er den væsentligste årsag eksisterer tilstand. Der er flere andre funktioner til alle, der ønsker en mere afslappet oplevelse eller ikke har lyst til at kommunikere.

Men når voice chat ikke er tilgængelig, hvad skal du gøre?

For solo kø, pings er den bedste og hurtigste måde at kommunikere med dit team! Ved bronze det måske ikke, men det er stadig en god vane at lære. Det koster ikke noget at ping og er meget, meget hurtigere end at skrive. Men det er nøglen til at fremhæve, at selvom du ping mangler er det ofte ikke nok.

Ved lav elo, og nogle gange i højere elo, roaming er nøglen til klatring, og det er afgørende at vide, hvornår man skal følge fjenden midt Laner og når at pinge dine holdkammerater til at bakke ud i stedet.

Der er masser af sjove undskyldninger for ikke at kunne kommunikere, når man spiller, her er blot et par af dem!

"Jeg har ikke en mikrofon." eller ”Jeg har ikke råd til en mikrofon.” Mikrofoner er blevet meget billig i årenes løb, kan du endda samle en op for mindre end 5 dollars. Selvfølgelig vil det ikke være den bedste lydende, men det vil være hurtigere end at skrive og nemmere at kommunikere med dit team.

"Jeg har ikke brug for at kommunikere med mit team eller duo” Det er klart, det er muligt at vinde uden voice chat, når man spiller med et hold eller i duo. Det er også muligt at vinde ved at spille med den ene hånd eller mens du sidder på hovedet med fødderne i luften. selvfølgelig betyder det ikke gøre nogen af ​​de ting, en god idé. at være i voice chat, er simpelthen en fordel for de fleste spillere.

Nu, hvad med de negativer ved at bruge voice chat ingame?

Nogle spillere, der bruger voice chat ingame tendens til at være mindre effektive og kan undertiden miste overblikket over vigtige oplysninger, mens du spiller. Nogle spillere føler også, som om de ikke kan koncentrere sig fuldt ud, når der har fokus på at tale på samme tid.

Det kan konkluderes, at enhver spiller, der ønsker at blive bedre til League of Legends, voice chat og kommunikerende er det første skridt. Uanset om det er gennem pinger eller talekommunikation, kan det kun hjælpe dig! Koordinering ÜLTS, Summoner trylleformularer, teamfights og når til gruppe er alle vigtige oplysninger.

Tak til Vexera , en Discord Music Bot for at skabe dette blog-indlæg. Hvis du ønsker at tilføje musik til din talekommunikation, tjek dem ud.