Vil der være en League of Legends 2?

Bare i tilfælde af at en udvikler har tjent retten til at tænke og overveje at skabe en efterfølger, er det Riot Games. Multiplayer Online Battle Arena eller MOBA-spillet i dette studie populært kendt som League of Legends er unægtelig blevet en enorm succes.

Dette spil brød omkring 27 millioner aktive hverdagslige brugere og blev elsket af både kritikere og spillere på grund af dets meget vanedannende gameplay. Ikke desto mindre har Riot Games aldrig annonceret, at der vil være en efterfølger. Så det står klart, at League of Legends 2 ikke sker.

Firmaets talsmand afslørede, at LOL-efterfølgeren ikke ville være en del af studiets planer. I stedet erklærede de, at spiludviklere på grund af titlens online karakter uden fysisk køb forventes at blive frigivet, sigter mod at fokusere mere på at skabe flere opdateringer og programrettelser til den stort set succesrige og velkendte MOBA-titel. Dette kan fortsætte på ubestemt tid. Selv en ældre kunstner i optøjer afslørede, at han endda ønsket, at hans børnebørn skulle spille dette.

Det er en dristig erklæring at komme med. Riot kan dog i sidste ende være selvsikker. De daglige aktive brugere af League of Legends blev fordoblet i år, og der har været en massiv vækst siden dens første lancering i 2009, og dette forblev lige siden.

Riot Game studio tænker altid på måder at forbedre titlen på og er endda begyndt at opdatere for at få deres bots i spillet til at fungere som menneskelige spillere. I betragtning af LOL's digitale karakter ser udviklere ingen grund til at de skal stoppe med at gøre tingene bedre for den bedste brugeroplevelse.

Men uden League of Legends 2 betyder det ikke nødvendigvis, at Riot nægter at arbejde på andre IPS og projekter. Nu er udviklere stille og alligevel begejstrede for, hvad fremtiden har at byde på. Riot er ikke presset til at frigive nye tilbud, men League of Legends forbliver den første og eneste titel.

På trods af at de ikke har League of Legends 2, er det helt sikkert, at millioner af spillere overalt i verden finder tilfredshed og masser af sjov og spænding ved at spille League of Legends. At søge efter en anden efterfølger kommer ikke engang i tankerne, fordi den originale LOL har formået at give dem alt, hvad de har brug for, til en af ​​en venlig og fornøjelig spiloplevelse.

League of Legends er derfor fortsat nummer et og det eneste for utallige gamere over hele verden. Dette spil har en plads i spillernes hjerte.