Velkommen tilkaldere!

Som du måske allerede ved, er kun webstedet nyt, ikke oplevelsen. Ved at lukke vores gamle websted lykkedes det os at øge ELO-boosting til et helt nyt niveau. For at gøre det gjorde vi følgende. Først og fremmest gav vi en ny mekanisme til vores side som en kerne. Nu er det i stand til at håndtere et stort antal kunder på samme tid fejlfrit. Vi øgede også antallet af understøttelser, hvilket betyder, at supportteamet fra nu af vil forsøge at hjælpe og hjælpe dig så hurtigt som muligt gennem live chat eller e-mail. Hvis du har et spørgsmål om ELO-boosting, tøv ikke med at stille.

Udover at forbedre supportteamet, der samarbejder perfekt med websitetens kernesystem, gjorde vi også nogle andre ting for at forbedre brugeroplevelsen. Det klare nye design ser bedre ud, men gør det samtidig lettere at navigere på stedet. Vi ændrede også strukturen på webstedet. Før redesignen var det en enkel, men sikker ELO-boostende webside. Nu gjorde den fornyede struktur det muligt at placere værdifuldt indhold på hele siden. Du vil finde dette indhold meget nyttigt, hvis du er ny med ELO-boosting, eller hvis du er interesseret i, hvad vi laver på BoostRoyal.com for at bringe dig disse perfektionerede tjenester.

På trods af omarbejdet, vores hovedideen og ånden i Boostroyal forblev den samme. Kundeprioritet forblev en af ​​vores vigtigste prioriteter. Vi stræber efter at opnå en høj kundetilfredshed. Vores mål er at gøre enhver klient til at føle sig unik og give al den opmærksomhed, de fortjener. ELO-boostingteamet betragter sit job som meget vigtigt, og de føler sig belønnet både økonomisk og mentalt efter at have tilfredsstillet hver enkelt klient.

BoostRoyal tilbyder i øjeblikket 2 typer tjenester i ELO-boosting. Den første er division boosting, der giver kunden mulighed for at købe garanteret niveau og division, og den anden er win boosting, hvilket gør det muligt at købe ønsket antal vinder. Du kan læse mere om disse tjenester og ELO-boosting af sig selv på hovedsiden eller i menuen med boostingtjenester.