Vejledning til oprettelse af LoL-konto

Her er den hurtige guide til oprettelse af League of Legend-konto. LoL er et fantastisk MOBA-spil tilgængeligt online. Det er gratis at spille, og med sikkerhed bliver du tilsluttet i det øjeblik du prøver det.

I League of Legends deles spillerne op i hold fra tre til fem og får valgt en karakter eller en mester. Derefter spiller de en kamp, ​​der tager mellem tyve til fyrre minutter. Målet er at skubbe forbi dine fjender forsvar og slå deres hovedkvarter. På nuværende tidspunkt er der 83 mestre tilgængelige i League of Legends, men der er en ny, der frigives cirka hver tredje til fire uge, så dette spil bliver aldrig uaktuelt. Hver enkelt karakter har også et usædvanligt sæt evner og basestatistik, der adskiller dem fra alle andre karakterer og gør dem ekstraordinære. Du har også chancen for at købe genstande i løbet af kampen, der øger din mesterstat yderligere og gør dem ekstraordinært til dine.

Hvis du vil udjævne din mester og tilpasse dem uden for kampen, har League of Legends du også dækket. Når du spiller kampe, får du erfaring og IP. Denne oplevelse øger dit tilkaldelsesniveau, mens IP'en giver dig mulighed for at købe nye mestre og runer. Det maksimale niveau i dette spil er tredive. Når du kommer til niveau tredive, fortryder du nye mestringspunkter såvel som rune-slots. Derefter kan du købe runer ved hjælp af din IP og tildele mestringspunkter for at styrke din mester i bestemte aspekter af dit valg som forsvar, angreb, magisk skade og mange andre.

Er du klar til at starte?

Det er nemt at oprette en LoL-konto. Dette er det samme som de fleste andre online videospil. Vær dog opmærksom på, at det kontonavn, du registrerer dig, ikke er det navn, du vil vises under i spillet. Du vil bruge dette navn til at logge ind i spillet. Efter at have downloadet spillet og logget ind, skal du vælge dit indkaldelsesnavn, det er det navn, du vil vises under for alle de andre spillere, der spiller League of Legends.

Nu har du afsluttet oprettelsen af ​​LoL-konti og er klar til at begynde at spille spillet. Der er masser af videospil derude, men League of Legends er det bedste. Først kan du have svært ved at spille spillet, men ved konstant praksis vil du vænne dig til det.