Valorant Klassificeret System Forklaret

Er du fan af multiplayer first-person taktisk spil, Valorant? Formålet med Valorant er at arbejde i hold på fem og forsøge at ødelægge dine modstanderes side. Som du fremskridt gennem missionerne, er point optjent baseret på succeser, som derefter placere dig og dine holdkammerater på en ranking system.

ranking system er kun tilgængelig i den konkurrenceprægede tilstand af spillet; Men for at indtaste Competitive Mode skal du med held at konkurrere i 20 runder i Uklassificeret Mode. Når du har udfyldt de kampe, derefter Konkurrencedygtige tilstand låser op, og du kan genoptage din progression gennem rækkerne.

Valorant har i alt otte rækker, med hver rang har tre lag.

rækker, fra top til bund, er som følger:

 • Valorant
 • Immortal
 • Diamant
 • Platinum
 • Guld
 • Sølv
 • Bronze
 • Jern

  I Valorant, du kan kæmpe mod andre spillere, der er to rækker enten over eller under din ranking. Hvis du er en diamant-afspiller, kan du spille med Valorant, Immortal, platin, eller guld.

  Hvordan du fremskridt gennem rækkerne?

  Det er ikke nok bare at vinde kampe i spillet - spillet bruger algoritmer til at bestemme hvordan du vandt disse kampe. Jo mere kompleks et spil er, jo større dygtighed kræves Derfor, jo højere du bevæger dig i ranking. Forestil dig du er nær nippet til at miste til din modstander, men på en måde mirakuløst besejre dem. Denne sejr kommer til at øge dine evner og bevæge dig op i niveauer inden for de rækker.

  Noget at huske på, når man spiller Valorant og bevæger sig op i graderne, er, at du kan glide ned i rækkerne. Du kan også opleve, at dine point nulstillet. Typisk sker en nulstilling, når du har været inaktiv i mere end 14 dage. Når det kommer til at droppe i rækker, det er normalt, da det er baseret på din gevinst til at miste forholdet. Jo flere spil du vinder, sammen med mere avancerede færdigheder, jo højere du kommer til at være.

  I din Valorant profil, der kommer til at være en af ​​tre pile, der angiver, om du flyttede op, ned eller neutral. Grønne pile angiver dine bevægelser op, røde pile angiver din ændring ned, og grå pile angiver en breakeven status. Med andre ord, du bevæger hverken op eller ned i ranking.

  Valorant er et spil, der er både strategi og dygtighed-baserede. For at komme videre fra tier til tier og rang til rang, Valorant faktorer din præstation både i de enkelte kampe, samt din generelle gameplay.