Valorant Den Problem med Raze

bryllupsrejse fase er endelig overstået, synes det, og folk er begyndt at lufte deres utilfredshed og problemer med Optøjer nye taktiske FPS, Valorant.

Den generelle konsensus er, at spillet usædvanligt er godt lavet. Det er poleret uden tro for en BETA spil og kunne frigives i morgen med ingen pladevat øje. Men der er én stridspunkt, at alle de Hotshots end på Twitch og Twitter synes at være klager over, og det er, hvordan overmandet en bestemt karakter er.

Holdningen iført raket sprængning Raze har været den bane af mange en Valorant spillers eksistens denne sidste uge eller deromkring. Hun er en offensiv karakter, der er evner, i øjnene af topmødet, gå helt imod ånden i spillet, og vi er nødt til at blive enige.

Riot har gjort et stort stykke arbejde, når det kommer til at balancere evner i dette spil. Næsten alle af dem er nytte og situationsbestemt baseret, hvilket betyder, at dygtige brug af dem kommer til at hjælpe et holds strategi, men en individuel spiller kan stole på dem som en krykke. Det er ikke tilfældet med Raze.

Mens de fleste andre karakterer stole på deres våben som deres vigtigste avenue af skader, Raze har evnen til at affyre eksplosive raketter. Det er alt sammen meget godt, har vi set, at før-Pharah, Ash, og så videre. Spørgsmålet her er, at Raze raketter dræber i ét skud.

Arten af ​​evnen tillader Raze spillere at springe med hovedet først på deres modstander, hovedsageligt ansigt-rullende deres en på én skudvekslinger. I betragtning af, at spillet er blevet specielt designet til evner til at være alt om nytte, har der været et udbredt ønske om Riot for at slette tegnet.

Det er overflødigt at sige, skal du ikke forvente Riot at atombombe Raze ud af eksistens. Imidlertid har Riot dev teamet været utrolig aktiv på Twitter og Reddit, at reagere på klager og kritik ivrigt og uden forsinkelse.

Holdet har forsikret os om, at de arbejder på at genskabe balancen Raze til at være mere i ånd med resten af ​​spillet, så det er kun et spørgsmål om at vente og se, hvad der sker.

Raze har en blast pakke, der giver hende mulighed for at få ekstra højde på kortet. Kombiner det med den næsten uendelig mængde af granater hun har og de skader, der kommer fra hendes splash-skader raket, og du har en opskrift på frustration.

Alle hendes evner er skader beskæftiger på en eller anden måde - Alle af dem. Gør hende det eneste rene offensiv karakter i spillet, og let den højeste skade.

Som vi har sagt, Valorant er stadig i BETA fasen. Der er en masse ting, der vil blive ændret, for bedre eller værre, før spillet udkommer til offentligheden. Forhåbentlig Raze bliver ramt med nerf hammer før det sker.

Riots udvikler team har en storied historie, og et væld af erfaring, når det kommer til at styre eSports titler, så vi regner der er ikke noget at bekymre sig om, hvilket er en følelse, der synes at være delt af de generelle masserne, med taler mængder til den tillid og tro, at folk har lagt i dette team.