Tribunal System af League of Legends

Som de fleste online spil, alle spiller for at have en god tid. Desværre, nogle gange tingene løber løbsk, og en spiller krydser en linje. År siden, Riot Games kom op med en måde at løse dette problem. Denne løsning var tribunal system.

Hvad var Tribunal System af League of Legends?

Tribunal System af League of Legends (LoL) skulle uddele disciplin til spillere, der overtrådte reglerne. Interessant nok blev Tribunal består af andre LOL spillere. Når nogen rapporteret en overtrædelse, medlemmer af Domstolen var i stand til at gennemgå sagen og se, om spilleren gjorde faktisk gør noget forkert. Det var vildt skaberens måde at lade spillerne fungerer som et samfund til at beslutte, hvordan spillet skal spilles.

Når en spiller blev rapporteret, ville mange medlemmer af Domstolen gennemgå sagen. Det overvældende flertal af Tribunal måtte blive enige om en skyldig dom, før en dom blev udleveret. Spilleren modtager en form for disciplin fra basis- straf til et midlertidigt forbud til et permanent forbud.

Er det nogensinde kommer tilbage?

For flere år siden, har tribunal systemet blev fjernet fra spillet. I øjeblikket kan spillerne stadig rapportere overtrædere, men klikke på det røde udråbstegn i slutningen af ​​en session. Dog er skyldig eller uskyldig domme ikke længere besluttet af en gruppe af jævnaldrende. I stedet er det på baggrund af en algoritme. Den tager hensyn til antallet af spillere, som klagede over, hvor ofte spillerne er blevet rapporteret, og hvorfor de blev rapporteret. Mens systemet ikke er en eksakt videnskab, det tager sig af opgaven hurtigt.

I øjeblikket er der ingen planer om at bringe tilbage Tribunal. I stedet spillerne rapportere et problem i slutningen af ​​et spil session. Da enhver bevægelse i spillet er logget, herunder chat, er det rimeligt nemt for det nye system til at gribe ind. Hvis endda negative bokse er markeret, får spilleren den skyldige dommen.

Er spillet bedre med det?

Når det kommer til Tribunal, der er en debat om, hvorvidt spillet er bedre uden. Samlet set er tilfælde hørt meget hurtigere, fordi de ikke kræver virkelige mennesker til at dømme dem. Men når det menneskelige element af afgørelsen er fjernet, nogle detaljer kan gå tabt. Dette kan være både en negativ og en positiv punkt, afhængigt af hvordan man ser på det.

Nogle spillere føler, at det er vigtigt at have andre spillere ordentligt gennemgå klagen. En ivrig spiller er bedre i stand til at afgøre, hvorvidt klageren var ude af trit. Denne til tider resulterer i nogen overbevisning, når de føler man var berettiget. På den anden side dem, der bliver rapporteret mener, at processen er mere retfærdig. Mange spillere tror de spiller inden for reglerne, og at deres overtrædelser omfattet af reglerne.

Hovedsageligt, det kommer ned til personlige præferencer. Siden Riot Games viser ingen tegn på at bringe Tribunal tilbage, det er sådan det vil forblive inden for en overskuelig fremtid.