Tarzaned - Boosteren

Hvem er Tarzaned?

De fleste mennesker, der gør en karriere i League of Legends verden er for det meste disse nice indholdsskabere, professionelle spillere eller entertainere. Nogle dog følge en helt anden vej. Og sådan sti blev taget af Tarzaned, berømte NA booster, der har nået den # 1 spot på NA stigen flere gange, der er i sæson 6, 7, og 8. Han er mest kendt for sine vanvittige mekanik i meget intensive mestre såsom Nidalee, og anses for at være en af ​​de bedste Graves spillere gennem tiderne. En anden uadskillelig del af Tarzaned er hans toksicitet, vinde handel og negativ holdning til andre spillere i almindelighed. Dette er dog ikke ændre det faktum af hvor dygtig han er, og hans holdninger i stigen er intet andet end et bevis.

Toksicitet, styrke, trusler og gjorde han nogensinde reform?

Du kan enten hade eller elske Tarzaned. Der er mange spillere, der følger hans strøm og anser sig for at være hans fanboys, indarbejde hans taktik og holdning til deres egne spil. Andre foragter ham og ser ham som en del af den pest, der korrumperer stigen ved at misbruge systemet. Han er en fuldtidsansat streamer, han giver coaching råd og er forbundet med lav Nine, AKA L9, den mest giftige klub kendt til spillerne, der menes at også være et boostere klub. Han er meget selvsikker, og hævder at være den jungler på det nordamerikanske serveren. Han selv kaldte dopa og Faker

’smuk trash’ i junglen, siger han outclasses dem begge i junglen. I 2016 blev han nægtet en invitation på grund af hans barske personlighed og toksicitet. Han plejede at have sin egen ’dodgelist’, og betalte folk (20 $ per spil!) Til int visse spillere, han ikke kunne lide på det tidspunkt, ligesom Tyler1. Han gjorde personlige trusler på hans sociale sites, fik forbudt flere gange i spillet. Hans adfærd har ændret sig siden da, og Tarzaned selv hævder, at han gerne vil spille profesionally en dag. Han startede sin egen youtube-kanal, som han uploader selvstudier, coaching VODs, høj ELO gameplays og aktier sine tanker om spillet generelt. Han coachet selv nogle pro-spillere, og andet indhold skabere som IwillDominate eller bukser er Drage.

Han er ændret, men er det nok?

Det er sikkert at sige, at Tarzaned er en mand af lidenskab. Der er meget få mennesker, der bekymrer sig mere om spillet, men det er værd at nævne, at han også gør en levende ud af det. Han kan faktisk have en meget giftig historie og hans synder blev ikke helt glemt, men han noget reformeret og har sin egen loyale fanbase, der muntre ham op, selv i tider, hvor Tarzaned græd under en strøm på grund af få forbudt på Twitch. Alle har til at svare for sig selv, hvis han er en god person, og deservers tilgivelse, overvejer, hvordan Tyler1 var engang den mest giftige spiller i verden, og så en eller anden måde at blive ansigt Leagues entertainere. Tarzaned den dag i dag er en aktiv spiller, indhold skaberen og en af ​​de mest kontroversielle personas i historien om League of Legends.