TSM Doublelift interessekonflikt Kontrovers

Der har været en håndfuld af enorme historier, der har brudt i Esports nyheder, de typer, der er omfattet af Richard Lewis eller nogen af ​​samme kaliber. Disse former for historier bliver berygtet, ligesom WeBuyPower match-fixing skandale, Syndicate, og Tmartn CSGO gambling skandale, og Overwatch censurerer spillere over støtte fra Hongkong protesterne for at beskytte sine interesser i Kina.

Denne historie, mens måske ikke ud til at være op til par med dem ovenfor, det er helt sikkert noget, der kunne sætte en fed, og besværlige præcedens.

Konflikten udelukkende fokuserer omkring to figurer, den legendariske League pro Yilian ”Doublelift” Peng, og Aileena ”Leena” Xu.

Doublelift havde spillet for Team Liquid i nogen tid i løbet af de 2018/2019 sæsoner, men blev bænket efter beskæftiger sig med personlige motiverende spørgsmål. Uanset dette, var han stadig en liste-en spiller, og så blev anset for at være en værdifuld handel for holdet.

Hvad bliver interessant er, at Team Solo Mid eller TSM, var dem at vælge Doublelift op. Formanden for TSM er Alieena, Doublelift kæreste.

Dette skaber en tilsyneladende interessekonflikt, der starter før kontrakten selv blev underskrevet.

Med at være lederen af ​​holdet din partner, du ville have til at antage, at nogle strenge blev trukket for at bringe Doublelift om bord, selv om han er en helt rimelig spiller til at samle op.

Mens harmløse på dette tidspunkt, det er hvad TSM betyder fremadrettet, som er at hæve en masse øjenbryn.

Som præsident for TSM, Alieena primære mål, og ansvar er at beskytte og prioritere velfærd TSM selskab og brand frem for alt andet i hendes professionelle liv. Ofte denne rolle består i at stille svære valg, som at skære spillere, der ikke spiller. Kan du se, hvor vi skal hen med dette?

Hvis Doublelift begynder at have motiverende problemer med hensyn til at spille som han har en dokumenteret track record for, er Alieena vil være i stand til at træffe beslutning om at bænken eller handel hendes kæreste væk af hensyn til virksomheden?

I en endnu worst-case scenario, er Alieena stand til at skære Doublelift fra lineup i tilfælde af, at han begynder at spille forkert?

Oven i det, er der også den bekymring med hensyn til den magt, Doublelift nu holder i organisationen. Med sin kæreste kører virksomheden, han reelt har fri regeringstid hans hold, eller i det mindste, er langt den ene med den mest træk og magt.

Situationen er stadig spiller ud som i juni 2020 så vi er nødt til at vente og se, hvad TSM gør som svar på den kritik, som det rettelig har modtaget.

Hvis du er interesseret i at læse mere, så tjek vores artikel om de bedste League of Legends spillere: https://www.boostroyal.com/blog/The-Best-League-of-Legends-Players-in-the-World