TFT Positionering Mechanics

Hvordan til at placere dine enheder i Teamfight Taktik er en af ​​disse stykker af viden, der adskiller de gode spillere fra den middelmådige. Desværre, TFT strategi er ikke så sort og hvidt som blot at sige, "det går her."

Som de fleste betydende kampe, hvordan du bruger dine enheder er helt kontekstuel og situationsbestemt. Men der er et par korte grundlæggende regler, som du kan drage fordel af for at bygge dine egne strategier.

Før du kommer ind i positionering, selv om, du har brug for at være sikker på, at du har godt team sammensætning. Som en tommelfingerregel, kan du ikke gå galt, komponere din TFT-hold på samme måde, som du ville en LoL hold. Det vil sige, DPS, kampvogne, og støtte / bryggers.

TFT Positioning Fundamentals

Med karakter og unit-baserede ressourceforvaltning Esports, der er én gylden regel, at du skal huske på, som du spiller. Denne regel er at sikre, at du enheder er aktive. Med andre titler, betyder det, at de tjener en bestemt funktion. I TFT, betyder det, at de er aktivt involveret i kampen.

Derfor skal du ønsker at være at placere dine enheder på en måde, de kan både give og sikkert modtage skade med henblik på at opbygge deres ultimative måler.

Dette er, hvad du baseline strategi bør dreje sig om. Du ønsker at være støbning en ultimativ med din mester hver runde. Hvis du opdager, at dine enheder er ved at dø inden da, så er du nødt til at gå tilbage til tegnebordet.

Når du har det grundlæggende kendskab boret ind i dit hoved, alt bliver omkring i spillet taktik. Hvordan du tilpasser i slutningen spillet er, hvad der adskiller de gode spillere fra de fantastiske spillere.

Dette er, hvad vi kalder tilpasningsevne. En spillers evner til at ændre deres slagplan i farten for at optimere den mod deres modstander. Tænk på det som en meget komplicerede spil af rock papir saks.

Du ser, hvad en masse nye TFT spillere gør, er de lære deres strategi, og de holder sig til det. De går på autopilot mode og bruge den samme formation hver runde. Mens dette måske arbejde spiller mod en lavere kaliber modstander, hvad de finder er, at de aldrig kan nå de højder, de stræber efter at.

Du skal vide, hvad enhed er gode mod hvem og være i stand til at forudsige, hvem du sandsynligvis kommer til at stå over for ud mod når spillet kommer i disse sene stadier.

Efter at det hele er et spørgsmål om observation og praksis. I stedet for at hoppe på twitter, når kampen er i gang, tune ind og være opmærksom på hvad enheder gør. Du er nødt til at lære om deres adfærd. Denne måde, du er i stand til at forudsige resultatet af en given hold kamp mere præcist.

Når du har alt dette ned, alt hvad du skal gøre, er at lære meta og holde op. Dette er ikke bare, hvad mestre er populære, selv om. Det omfatter positionering tendenser, samt de forskellige hold kompositioner, som folk tager til slagmarken.