Spørgsmålet om Power Creep i League of Legends

League of Legends er en af ​​disse Esports titler, der hele tiden har nye mestre og poster bliver tilføjet på toppen af ​​balancering og lappe spillet.

I modsætning til Call of Duty, som sjældent ser betydelig nyt indhold, og kun virkelig ser patches, de League udviklerne Riot har svært ved, når det kommer til at balancere LoL.

Det er ikke bare nogle nerfs og buffs, at holdet har til at tænke over, det skal også tænke på de virkninger, nye mestre vil have på meta og hvad der findes skranker for det.

Det er her spørgsmålet om magt creep kommer i.

For dem, der ikke er klar over, magt creep er et problem, der er eksklusivt til champion baserede Esports titler, men ikke begrænset til MOBAs. Spil som Rainbow lider af det, også.

Med magt krybning, problemet er, at så nyt indhold og mestre frigives, falder styrken af ​​de gamle, allerede eksisterende elementer og helte kontinuerligt.

Du ser, at lave en ny mester værd at spille og købe, det skal være mere kraftfuld end hvad der allerede eksisterer, hvilket betyder, at de næste udgivet helten behov for at være endnu mere kraftfuld, så den næste, og så videre.

Til sidst, du ser en eksponentiel effekt forskel mellem de nye mestre førende meta, og OL mestre, der er blevet efterladt.

Det er en kompliceret ting at kampen mod, og Riot erkender, at.

En af de mest betydningsfulde barrierer for at kæmpe imod strømmen creep er baseret på, hvordan League er udviklet. Det er ikke en sten, papir, saks design af mester A beats mester B, og så videre. I stedet er det mester A slår mester B medmindre mester B gør X og Y og specs til Z, og mester A ikke gøre X, Y og Z.

Forhåbentlig kan du se problemet der.

Uanset hvor svært det kan være, Riot er en multi-milliard-dollar selskab. League of Legends alene er værd $ 15 milliarder dollars. Det betyder, at der ikke kan være for meget plads til tilgivelse, når du opererer på en skala, der er langt i toppen af ​​branchen.

Forhåbentlig kan vi se Riot mere held kampkraft krybe i patches fremadrettet fordi som spillet er lige nu, bliver det svært at spille mod meta bruge nogen af ​​de ældre mestre, som gør spillet forslidt og boring.