Sådan Vind i League of Legends

Det eneste formål med League of Legends er enkelt. Ødelæg fjendens sammenhængen.

Nexus er den store krystal, der sidder dybt i hjertet af fjendens base.

Nu mens målet kan lyde simpelt, i virkeligheden, det er noget, men. Først, selvfølgelig, er du nødt til at komme til det. Dette indebærer kæmper dig vej på tværs af kortet, skubber dine modstandere tilbage i deres base, og derefter skubbe gennem deres base med nok kraft, at du har tid til at ødelægge sammenhængen.

Så ødelægger fjenden nexus er en multi-trins proces.

Step One - tårne ​​

Det første mål i dit spil planen er at komme forbi fjender tårne.

Der er 11 tårne ​​per hold på Summoner Rift.

Dette betyder at du kommer til at have hænderne fulde forsøger at komme igennem dem, da de har store sundhedsmæssige puljer og behandle en masse skader.

Alt efter hvordan kampen går, skal du beslutte, hvilke tårne, hvor baner til mål. Hvis din mid-Laner klarer sig godt og har skubbet fjenden holdet længere tilbage end resten af ​​dit hold, og derefter overveje udlån flere ressourcer til ham for at ødelægge tårne ​​hurtigt.

Det lægger mere pres på fjenden holdet og kan gøre dem mister fatningen.

Vær forsigtig, selv om. Hvis du er udlån ressource til at ødelægge et tårn, chancerne er fjenden kommer til at presse hårdt på det svækkede område af din opsætning.

Trin to - Teamwork og dræber

Intet er opnåeligt på kortet uden fast teamwork og fælder magt. Du og dine kammerater har brug for at arbejde som en individuel enhed for at være mest effektiv. Dette betyder at kommunikere med hinanden.

Du kan hjælpe dine holdkammerater, der er i problemer, og anmodningen hjælp, hvis fjenden presser dig særligt hårdt.

Du skal også koordinere dine mestre. Sørg for at du har den rette balance, med nogle mennesker vælger support tegn. Uden den rette balance af mestre, kan dit hold ikke fungerer, og du kan ikke konkurrere med fjender.

Trin tre, Nexus

Så hvis din hård kamp er gået efter planen, så du har kæmpet dig vej ind i fjendens base. Nu den skræmmende opgave at ødelægge fjendens nexus sidder foran dig.

Indtil nu er det vigtigt, at du og dine holdkammerater har bygget deres mestre godt og koordinere præcist.

Fangsten er, at de fjendtlige gyder lige bag sammenhængen. Så denne sidste kamp ender som en kaotisk rush og massakre.

Du skal være i stand til at håndtere de fjender, som de gyder, og handlen skader på nexus på samme tid. Du bør overveje at tildele roller til dit team til at forsøge at kontrollere denne fase lidt.

Hvis udføres korrekt, så skal du ikke have for meget problemer med at holde fjenden låst i deres gyde punkt, mens du hyle væk på sammenhængen. Hit det længe nok og tillykke, du har vundet.

Lang historie kort, teamwork er afgørende. Deres mål kan være at ødelægge sammenhængen, men det kan ikke lade sig gøre uden ordentlig strategi og koordination.