Sådan Hyper Roll i TFT

Hyper rullende er en særlig TFT-strategi, der har eksisteret i et stykke tid nu. På trods af det, forbliver det indhyllet i mystik for de fleste Teamfight Tactics spillere. Den hvad, hvornår, hvorfor, og hvordan af hyper rullende kan være et stort punkt i forvirring for selv erfarne TFT spillere, så vi kommer til at køre dig igennem det.

Sådan Hyper Roll i TFT - Hvad

Hvad er hyper rullende? Tja, det er processen med valsning en masse af dit guld tidligt, forsøger at få så mange billige enheder til tre stjerner så hurtigt som muligt. Det er en særlig strategi, der ikke kun involverer hold sammensætning, men fundamentalt ændrer den måde, du spiller spillet.

Dette gør det meget givende for TFT veteraner, der har hundredvis af timer sat i og har brug for noget at blande gameplayet op.

TFT Hyper Roll - Hvorfor

Ideen bag hyper rullende strategi er ganske ligetil. Du forsøger at udnytte denne tidlige spil fordel, og snebold det ind i en hurtig sejr før kampen rammer sent spil. Det er en udspil slags, hvor du handler styrke i den sene spil for en tidlig game fordel.

Du er oftere end ikke kommer til at have en stærkere tidligt-medio spil comp end din modstander, som kommer til at konvertere flere gevinster imod modstandere, der ikke ved, hvad de laver.

TFT Hyper Roll - Når

Opsætningen for strategien kommer til at finde sted i det meget tidlige spil. For hyper rullende til arbejde, du har brug for hastighed. Det er en hyper-aggressiv strategi, der ikke gør godt til langsomme tempo spillere.

Derfor bør du have alle dine valsning udført af den tidlige midt i spillet, hvorefter du bør være at få klar til at lukke ud af spillet, før det bliver til den sene spil.

Hvis du undlader at lukke kampen i disse faser, så har du fået en kamp op ad bakke i resten af ​​kampen.

Med hyper rullende, du ikke får at overgangen ud af det ind i en anden strategi, hvis det ikke fungerer. Det er i høj grad en gør eller dø beslutning, så hvis du løber ind i begyndelsen eller midten tællere, så er du chancer for at få en sejr fald drastisk.

TFT Hyper Rolling - Hvordan

Når du er i den tidlige spil, bruger du op dit guld for at opdatere de kan købes mestre. Dette giver dig mulighed for at få billige kammerater tidligt, hvilket igen gør det muligt at få tre-stjernede kammerater tidligt, som flødeboller spillet i din favør.

På trods af den tilsyneladende enkelhed af det, at strategien er faktisk utroligt indviklede. Der er forskellige sammensætninger, som du har brug for at fokusere på, en metode til nivellering og pacing, at du har brug for at styre og balance, og den personlige evne til at spille en strategi, der er så aggro.

Wrap Up

Fundamentalt, det er hvad hyper rullende i TFT er. Det er en sjov at spille strategi, der kan blande op gameplayet. Derfor, hvis du finder dig selv at kede af typiske TFT, så er du måske ønsker at give denne strategi en køre for sine penge.