Nyttige værktøjer til at League of Legends

League of Legends er et spil, der er i konstant forandring. Selv for nogle af de bedste spillere derude, til tider kan det være svært at komme op med en idiotsikker strategi, når man spiller dine Champions. Heldigvis er der LOL værktøjer derude, der kan hjælpe dig med at spille dit bedste. Disse hjemmesider og apps opfordre dig til at blive en bedre spiller. Du kan analysere dine skuespil, lære af nogle utrolige spillere fra hele verden, og opdage elementer i spil, som du måske ikke har kendt eksisteret.

LoLSumo

LoLSumo er en app til din telefon. Du kan indtaste navnet på din Summoner og straks se, hvad din statistik se ud. Det er som at have et spil ekspert i din hule hånd. Den app giver også ud tips til enhver Champion. LoLSumo er perfekt til at analysere ikke kun dine data, men at dine modstandere også. Den er perfekt til enhver form for League of Legends spiller, der søger at blive bedre i spillet.

OP.gg

OP.gg er en anden analyserende værktøj, der gør nogle ret fantastiske ting. Her kan du se replays af fantastiske kampe, som giver dig mulighed for at lære af de bedste. Det er en af ​​de mere populære apps, der kan analysere dine kampe og giver dig mulighed for at se, hvordan du er blandt andre summoners. Enhver League of Legends statistik du kan få brug, OP.gg har det. Hvis du har brug for at finde ud af, hvilket område du mangler i, når det kommer til at spille, straks downloade dette.

LoLclass

Denne hjemmeside er en fantastisk måde for begyndere at bevæge sig op i spillet. Det viser hvem de øverste Champions er i enhver position. Den giver mulighed for en ny spiller til at fokusere på dem, der er øverste niveau i den aktuelle meta. LoLclass har også mange guidebøger, der giver dig mulighed for at lære om hver mester og analysere deres statistikker. Pænt skriftlige blogindlæg på webstedet hjælp du få endnu mere vildt viden fra andre, der kender LoL grundigt. Start her, hvis du ønsker at se din statistik stige dramatisk.

Mobafire

Mobafire er en hjemmeside, der er fyldt med strategi bygger. Du kan diskutere og skabe disse bygger for multi-player online arena. Det faktum, at du kan have live chats med andre erfarne spillere er stor, fordi du kan hoppe ideer off hinanden for at forbedre dine kampe. Der er også et område, der viser, hvordan Champions spille mod andre Champions. Hvis du stadig er ved at lære spillet, bruge dette værktøj til at hjælpe dig vide, hvem der er hvem i LoL.

Mobalytics

Mobalytics er en anden app, der kan hjælpe dig enormt. De har en Gamer Performance Index, der hjælper dig med at finde områder, hvor du kan forbedre. En masse af spillere som denne app, fordi de har set deres spil forbedres med stormskridt blot ved at følge anbefalingerne rakte.

League of Legends værktøjer er derude til at hjælpe dig til at blive den bedste spiller, du kan være. Udnyt hvad hvert websted og værktøj har at tilbyde at bedre dit gameplay og øge din statistik.Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now