Ny indsats mod toksicitet

RIOT er ved at introducere et nyt system til at reducere League of Legends dårlige omdømme for toksicitet for spillere, hvilket stadig er et konstant problem på alle niveauer i spillet. Det er normalt, at et konkurrencedygtigt spil ikke kun bringer glæde, men også frustration, mens man spiller. Problemet med dette fænomen opstår, når spilleren reagerer på stress. Naturligvis reagerer en enorm procentdel af spillerne på denne stress med toksisk opførsel.

Den måde, dette nye automatiserede system fungerer på, er, at når en spiller er blevet rapporteret for at have været verbalt misbrug efter et League of Legends-spil, vil systemet undersøge sagen og derefter beslutte, om spilleren skal straffes eller ej. Inden for få minutter efter slutningen af ​​spillet sender systemet en e-mail til den rapporterede LoL-afspiller, der indeholder et såkaldt 'reformkort', som derefter vil indeholde en chatlog med de krænkende meddelelser, og den vil også indeholde varigheden af ​​det forbud, der kan være omkring to uger eller permanent.

Vi ser frem til at se disse nye ændringer i spillet. Øjeblikkelig straffe kan have en stor og behagelig effekt på spillet, hvis fyre på RIOT kan fuldføre deres plan uden større mangler i forbudssystemet. Hvis deres tests går godt, forhåbentlig vil vi kunne se det nye spillerreformeringssystem snart komme på alle servere.

Men dette er ikke alt, hvad RIOT har i tankerne. Opgraderinger gør det også muligt at forbedre systemet og tilføje nye funktioner til det. Her er nogle, som vi har lært af RIOT i de sidste dage.

• Reformkort til kunder

• Opfølgningsmeddelelser til spillere, der rapporterede en spiller, der blev straffet. • Opgraderinger til chat og rangerede begrænsninger • Opgraderinger til at genkende negativ opførsel af gameplay som forsætlig fodring. • • Anerkendelse af hæder og fordele for positiv opførsel og kommunikation