Nogle faktorer, der kan garantere at vinde i LoL

De fleste online-spillere ved, at League of Legends eller LOL er et meget konkurrencedygtigt spil udelukkende af Riot Games. Dette giver dig mulighed for at føre krig mod andre bots eller spillere på tværs af mange forskellige kamparenaakort. Dette spil er bedst bedømt over hele verden og spilles af millioner af spillere hver dag.

Når du spiller League of Legends, kan visse faktorer garantere et glat og vindende spil. Disse er som følger:

 • Sørg for, at du legitimerer dig CS -CSing eller Creep Slaying giver dig dit Creep Score (ellers kaldet CS) og er antallet af minions eller monstre, du har dræbt. Vær det som det må, skal du få det sidste hit på din fjende, så din score bliver bedre. Du kan stjæle CS fra de andre medlemmer af dit team, selvom du rykker ind og gør det sidste hit. Dette er dårlige manerer - og er en af ​​de hurtigste tilgange til at forkæle dig selv fra din gruppe. Vær langsigtet og være høflig og dræb så mange minions og monstre som muligt, men prøv alligevel at forhindre, at dine holdkammerater stjæler dræbte.
  • Forudsig dine modstanders bevægelser eller mindst prøve
  • Forsøg at komme til dit headspace for dine modstandere. Du skal også prøve at tænke på deres mest strategi eller bevæge sig. Det fungerer generelt ikke åbenlyst - enkeltpersoner vælger ikke den mest fornuftige eller intelligente spilplan.

   • Sørg for at kommunikere godt med din gruppe eller team
    • er afgørende for succes! Hvis du ser din modstander udføre noget - som at en af ​​deres mestre er et sted, som du ikke forventede, at de skulle være, er det bedre at advare dit hold.
     • Opdag din rolle
     • Spil masser af forskellige mestre i alle roller og fornuft, hvilken kombination der fungerer bedst for dig. I sådan en vil du opdage og det, du værdsætter og er velegnet til, hvilket giver dig bedre ydeevne og behagelige oplevelser.

      • Find ud af, hvordan man modvirker sammenhøjning
      • Hvis du bliver hånet eller lokket, skal du sikre dig, at du kaster så mange meget destruktive trylleformularer. Talrige har en tendens til at få panik, når de bliver overvældede, svirrer rundt og dør uundgåeligt. Derfor er du nødt til at forblive rolig og forvente, at et bakhold altid kan være lige rundt om hjørnet, og du skal have alle dine spild klar.

       Der er mange tip og faktorer, som du kan se, men indtil videre er de nævnte ovenfor de bedste og kan helt sikkert garantere dig et glat og vindende LOL-spil.