Nemmeste Champions i League of Legends

League of Legends indeholder godt over 130 mestre. Det er ikke muligt at mestre dem alle, især med at Riot foretager ændringer hver patch. Mens de fleste dedikerede spillere sigter mod at mestre to mestre, kan afslappede spillere gøre det bedre for at fokusere deres indsats på nogle af de lettere mestre at lære. Dette gælder især, hvis du er en af ​​de tusinder af spillere, der kun spiller en time eller mindre om ugen.

Her er nogle af de mest ligetil karakterer at lære. Ved at bruge disse mestre kan du bidrage til din teamindsats uden at skulle bruge timer dedikeret til at lære kombinationer og rotationer.

Garen

Garen er en stærk mester. Selvom han ikke specifikt er en tank, er han en meget 'tanky' mester. Med Garen kan du håndtere anstændige skader såvel som at absorbere den. Hans passive er også en velsignelse for spillerne.

Garen's passive kaldes Perseverance. Det er en selvhelende passiv, der markant øger hans bedring. Selvom dette er beregnet til at give ham mulighed for at forblive i baner længere og fortsætte med at kæmpe, hjælper det også nye spillere med at holde sig i live længere. Kombiner dette med hans høje skaderesultat og rustning, og det er ikke underligt at Garen er en af ​​de nemmeste mestre at lære.

Garen har også en yderligere fordel; han får passivt rustning og staver modstand. Dette betyder, at jo længere spillet kører, jo stærkere bliver han.

Shyvana

Shyvana er kendt som Half-Dragon. Hendes passiv er meget nyttig som en jungler og giver mulighed for nogle af de hurtigste junglefjerner. Fury of the Dragonborn øger hendes skade på drager. Det giver hende også bonusstatistikker for hver drage, hun dræber.

Shyvana er en dødbringende ganker fra starten takket være hendes speed boost, men det er bedst at holde hende i junglen indtil niveau seks. På niveau seks er hendes ganks meget magtfulde og kan vende tidevand i en kamp, ​​men den største fordel opnået på niveau seks er hendes crowd kontroll. Hun mangler nogen form for CC indtil niveau seks.

Annie

Annie - The Dark Child, er et fremragende valg for spillere, der kan lide at bruge crowd control, eller CC, metoder. Mens hendes nylige meteoriske stigning i topplanerne skyldtes en fejl, er Annie fortsat en stærk konkurrent med en let at lære playstyle.

I en tidligere opdatering introducerede Riot en fejl, der fik Annies tilskud til kontrol af crowd at slides aldrig. På grund af dette var hun i stand til at besejre spillere, der sad fast i evige stuns. Riot har siden rettet denne bug, men hun er stadig en af ​​de stærkeste CC-mestere i ligaen.

Kombiner Annies CC evner med hendes høje sprængskader, og du har en potent kombination, der er i stand til at nedtage de fleste fjender, der ikke er tankene. Hun har dog en svaghed, og det er i hendes mobilitet. Annies lave mobilitet gør det nødvendigt at trække nødretræter tilbage.

Konklusion

Dette er kun et lille udvalg af de tilgængelige mestre i League of Legends. Forlig dig ikke med den første mester, du vælger. Hver af dem har sin egen unikke legestil og evner. Fortsæt med at prøve forskellige mestre, indtil du finder den, der fungerer bedst til din legestil.