NA håb på League of Legends Championship

Team Liquid: NA håb på League of Legends Championship

Med Cloud9 eliminering, er det nu Team Liquid tid til at skinne i 2020-League of Legends Championship. På grund af Cloud9, der var NA stjerne, blive elimineret, Team Liquid er blevet nummer et hold til at repræsentere NA.

I mange år Cloud9 var den ene til at gøre det gennem til knockout fase. Ikke desto mindre, dette hurtigt sluttede, da Cloud9 blev sparket fra verdens konvention. Spørgsmålet er nu, "Hvad er Team Liquid gør for at forsøge at fylde de store sko efterladt af Cloud9?"

Team Liquid er udstyret med AD carry Taktisk, der er en spirende ung stjerne. Sammen med dette, er holdet også består af Broxah, Impact, Jensen, og CoreJJ. Alle disse spillere håber på at slette deres tidligere fiaskoer ved at levere en stærk præstation i verdens.

Der er samtaler, Team Liquid står en god chance for at få en gunstig gruppe tegne og bliver sendt til knockout fase.

Mere om 2020 League of Legends Worlds Championship her

Hvad er de Håbet om NA s Team Liquid på League of Legends Championship?

En af de mest åbenlyse håb om, at de fleste hold håber at opnå i League of Legends Championship er at vinde en masse, samt vinde konsekvent. Team Liquid håber at opnå dette og levere et sindssygt holdbar relevans. Holdet forstår behovet for dette håb, da dette er en kvalitet, at de skal have for at blive den centrale arv holdet.

Team Liquid har ikke haft denne mulighed for at repræsentere NA på en sådan måde, som Cloud9 altid blev set som det stærkeste hold blandt alle NA. Ikke desto mindre er det nu tid for Team Liquid at skinne som de ses som NA bedste repræsentation i verdener. Team Liquid håber at opretholde denne førende og ønsker at levere en episk ydeevne for at sikre, at de forbliver som den førende hold for NA.

Cloud9 har gjort finalerne syv gange siden 2014 Summer Split. Dog har holdet kun vundet én gang. Team Liquid håber at selv dette ud og udstillingsvindue, at holdet er på samme niveau som Cloud9 ved at tage hjem en sejr.

Team Liquid ultimative håb er at blive NA top-udfører hold og tjene NA 's region arv titel. Holdet håber at fortsætte med at være en væsentlig rivalisering mod de andre hold af NA, da dette kan give episke resultater. Deres mål er at hjælpe generere den mest intense bedst af femmere, de mest dybdegående historier i LCS, og skabe de vildeste handler.

Medlemmerne af Team Liquid håb om at levere tunge konkurrence, samt tunge kammeratskab. Team Liquid ønsker at være i en lignende situation til CLG i konkurrencen i League of Legends Championship, i modsætning til det af C9.

Team Liquid mål er for medlemmer at etablere dybe obligationer med medlemmer af andre hold. Dette gør det muligt for hold for at få ekstern hjælp fra andre organisationer, samt at hjælpe disse andre organisationer.

Alle disse mål hjælp build Team Liquid ambition om at sætte NA på kortet og have Team Liquid ses som kraftcenter af NA organisationen. At vinde League of Legends Championship, eller placere ordentligt kan bidrage til at nå dette mål.