Mest ventede spil i 2020

2020 har været lidt af et år! Uanset om du er en gamer på PlayStation, Xbox, Nintendo, eller PC, vi deler fem af de mest ventede spil for året.

Cyberpunk 2077

Denne kommende computerrollespil blev udviklet af CD Projekt. Det vil blive frigivet på Microsoft Windows, PlayStation, og Xbox. Cyberpunk 2077 er baseret på en serie af video-spil fra cyberpunk.

Det er en første-persons perspektiv spil, hvor spilleren begiver sig ud på en række missioner. Fuldførte opgaver får de spiller experience points, som derefter låse visse våben.

Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales, er en kommende action-adventure spil, der blev udviklet af Insomniac Games. Dette spil er kun vil være tilgængelig på snart at blive frigivet PlayStation 5.

Spillet er en fortsættelse af Spider-man franchisen, der fokuserer på karakteren, Miles Morales, som på mystisk vis bidt af en genetisk modificeret edderkop. Spillet sætter fokus på Miles forsvare sin by, Harlem, fra bander og kriminalitet Herrer. Den oprindelige Spider-mand, Peter Parker gør en udseende i Spider-Man:. Miles Morales

Breath of the Wild 2

Forgængeren for The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 blev oprindeligt udgivet i 2017. Nintendo udviklet denne action-adventure videospil og det vil være til rådighed for at spille på alle Nintendo-platforme.

Ligesom tidligere Zelda-spil, spillerens mål var at udforske riget og komplette quests. En ting, som spillerne i Zelda franchisen kan fortsætte med at nyde er evnen til løbende at have flere alternativer til at udfylde en søgen.

Final Fantasy VII remake

Fortsættelse af Final Fantasy serien er Final Fantasy VII remake. Spillet bliver udgivet til PlayStation-konsoller, hvor spillerne kan forvente en blanding af real-time action og strategi parret i én.

Final Fantasy Remake spil har været en af ​​playstations' store succeser, som i de første tre dage af en af ​​de lanceringer, over 3,5 millioner eksemplarer blev solgt.

Halo Infinite

For dem, der foretrækker den første-persons perspektiv, Halo Infinite er indstillet til lancering i 2020. Den fortsætter Halo franchisen som den sjette kapitel. Halo Infinite er indstillet til at blive udgivet på X-serien Microsoft Windows og Xbox One og. Halo Infinite ligger i Halo ringen mens følgende på tidligere historie-linjer fra Halo franchise.

Uanset din spillekonsol præference, vores top fem spil er sikker på at holde dig travlt!