Mest populære League Streamers

Selvfølgelig er der uendelige League streamers, der kan følges. Husk, League of Legends er et yderst populære videospil. Mange mennesker producerer indhold om det, og det meste af det er fundet på Twitch platformen.

Når du har fået tusindvis af mennesker streaming det, du kunne finde det udfordrende at finde det rigtige match. Men vi er kommet op med en kort liste over nogle League Streamers du måske overveje følgende.

Doublelift

Yiliang Peng er bedre kendt som Doublelift, og denne karakter er berømt for at være en LCS stor. Han er faktisk en god ADC-afspiller og har en selvsikker attitude, der gør ham populær hos fans i hele verden. Han er også humoristisk og udadvendt, så seerne er altid tilkoblet. Selvom stream gange kan dyppe gennem den professionelle sæson, hvis han går live, får han utallige seere i en fart.

Tyler1

Tyler Steinkamp er kendt bedre som Tyler1 og er en top streamer til League of Legends. Han har masser af udsigt tæller og tilhængere. Brugte han dog at blive kaldt den mest giftige spiller i LoL, så han fokuserer på opholder sig en aggressiv og højt streamer på denne platform. Han kan hype op publikum og fokuserer på at være selvhævdende. Derfor er han er en elsket frontfigur her. Uanset hvad andre mener om hans personlighed, han er altid en entertainer først.

TF Blade

TF Blade er blevet kaldt den mekaniske geni i et stykke tid. Ashkan Homayouni er hans egentlige navn, og han forsøger altid at være bedst ved, hvad den gør. Han er top-lane-afspiller og har domineret det nordamerikanske sektion. Han har også gjort mange ture til andre regioner til rang som nummer et, også. Han er meget passioneret, så hans stream persona er ofte som en person af autoritet. Han vil fortælle dig, som det er, selvom du ikke ønsker at høre det.

SirhcEZ

Med al den råben du sikker på at høre fra de andre streamers, kan du så se Chris Enteria (SirhcEZ) til at geare ned. Han har været en League of Legends streamer til mere end fem år og sandsynligvis ikke har skreg en gang i løbet af hans videoer. Han har været en top-sporet spiller af høj ranking lige siden Sæson 3, selv når han spillede mod Dyrus og andre top professionelle. Nu er han kendt som en chill League streamer. Du er sikker på at have en meget afslappende oplevelse med sin ro og køle opførsel.

Yassuo

Hammoudi A. er Yassuo, men folk også kalder ham Moe. Han var en sen Bloomer og kun kom på Twitch scenen i 2016. Alligevel er han meget energisk og ønsker at få en reaktion fra andre. Derfor er hans stil er at få svar, hvad enten den er negativ eller positiv. Sådanne engagement niveauer hjulpet ham med at blive en fremtrædende League streamer.

Sneaky

Zachary Scuderi (Sneaky) er en original League top streamer. Da Cloud9 først tog de professionelle med storm, blev han starter Twitch spillet. Faktisk var han en pro spiller, der ønskede at være en del af streaming scene. Hans tidlige vandløb havde alle griner, og han holder med det samme persona i dag. Plus, han er meget konsekvent.