Mest overmægtige mestere i League of Legends

I et spil så stort som League of Legends, med over 130 spilbare mestre og voksende, er det umuligt at holde enhver karakter perfekt afbalanceret. Selv Blizzard, der har haft 15 års praksis, kan ikke holde dets, relativt begrænsede, klassevalg afbalanceret.

Med den uundgåelige ubalance mellem et så stort antal mestre at vælge imellem, stiger nogle til den ansete 'OP' rang. Nedenfor er nogle af de mest overmægtige mestere i spillet i øjeblikket.

Top Lane

Darius


Darius er et fremragende valg til solokø-spil. Han stiger gennem rækkerne som topmester og praler i øjeblikket med en imponerende 50,16% sejrrate. Selv med hensyntagen til individuelt spillerniveau, er det klart, at Darius er en mester, der skal overvejes, hvis du vil sprænge konkurrencen væk.

Den evne, der gør Darius så farlig, er hans Hand of Noxus-angreb. Dette angreb beskæftiger sig med store mængder skade gennem hele spillet. Takket være dette kan Darius bruge tankemner til at reducere hans beskadigede skade uden at ofre DPS.

Yasuo

Yasuo, The Unforgiven er en anden OP Top-Lane mester. Yasuo skalerer godt, når spillet skrider frem, men skinner i starten af ​​kampen. Hans høje mobilitet og sprængskader gør Yasuo dødelig i en til én kamp. Hans høje mobilitet giver ham også mulighed for let at flygte, når det er nødvendigt.

Jungle

Xin Zhao


Xin Zhao bliver hurtigt en favoritkarakter til at bære kampe. Xin Zhao er en sneboldmester. Det, der gør ham unik, er, at han ikke har brug for et væld af dræbte til snebold. Efter kun et par dræbte snes han i en utrolig magtfuld mester, der hurtigt kan ødelægge fjendens mestre, før de endda har tid til at reagere.

Mid-Lane

Zed


Zed er først for nylig genfundet til relevans. I et stykke tid spillede næppe Zed efter at have været nerfed, men med de seneste patchopdateringer har han haft en genopblussen. Zed gør latterlige mængder af skade på fjender, men det er ikke det eneste, der gør ham OP. Hans ultimative angreb kan nedbringe næsten enhver på kortet, endda en tank. Når det kommer til råskadeeffekt, er Zed en kraft, der skal regnes med.

Hvis du vil spille som Zed, skal du muligvis søge lidt rundt. Han har i øjeblikket en forbudsprocent på 9,13%, så forvent at gå glip af det lejlighedsvise spil, hvis du udelukkende vil bruge ham.

Ahri

Den nihalede ræv har altid været en populær mester og har konsekvent været øverst på hitlisterne. Hun har set et par dråber, men formår stadig at forblive relevant. Med den seneste patch er hendes Charm-evne imidlertid blevet endnu mere nyttig. Med sin nuværende Charm-evne kan Ahri afbryde igangværende dash-evner. Held og lykke med at komme væk fra Ahri nu.

Bot-Lane

Ezreal


Ezreal holder sin plads på OP-listen takket være hans høje skaderesultat. Han klarer sig også ekstremt godt i holdspil. Ezreal kan også prale af en sikker legestil, hvilket gør ham vanskelig at besejre i 1v1.

Konklusion

Riot arbejder altid med at afbalancere deres figurer bedre og gør det ofte, at flere mestre er overmægtede. Det er en ond cirkel, der sandsynligvis vil fortsætte så længe som selve spillet.Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now