Mest Toxic League of Legends Pros

League of Legends er vildt populære. Desværre, i årenes løb, er det blevet plettet med giftige spillere. Det meste af toksicitet kommer fra at blive brændt af eller drøftet på. 98% af spillerne sagde, at de var blevet drøftet under en session. 79% siger, at chikanen fortsatte bagefter.

Desværre toksiciteten er ikke kun gennem bande. Mange spillere har også rapporteret at have været chikaneret gennem gentagen friending, seksuelle udsagn, sendt uønskede gaver og bliver forfulgt uden for spillet.

Jensen

Jensen, der engang var kendt som inkarnation blev forbudt i 2013 til dosering andre spillere og efter sigende verbalt misbruger dem. På det tidspunkt blev han skulle modtage en levetid forbud. Mens han holdt op med at spille under hans tidligere konto, begyndte han udfører under andre navne og coaching medspillere. Den del var gennem 2015 sæsonen, blev Jensen genindsat, og nu spiller for Team Liquid.

Mithy

Mithy er en anden spiller, der har modtaget et midlertidigt forbud fra LoL. Han modtog sin forbud for at være giftige i solo køen. Før sin forbud, modtog han en $ 500 bøde på grund af hans opførsel. Tilsyneladende, dette ikke afskrække hans veje. På trods af gentagne advarsler, han hele tiden brugt race nedsættende bemærkninger, chikaneret andre spillere, og var verbalt misbrug. Hans forbud varede mindre end et år, og af 2015 sæsonen, blev Mithy spille igen. I øjeblikket Mithy er en LoL træner og har besluttet at forlade sin professionelle spille karriere i fortiden.

Dardoch

Dardoch er en anden velkendt giftige afspiller. I 2016 modtog han en to-ugers forbud fra spillet. I modsætning til andre spillere, blev hans forbud ikke overleveret af skaberne, men fra hans hold og deres træner. Efter sigende har han problemer med mange teammedlemmer, som skabte en hel del friktion. Ligegyldigt hvad træneren forsøgte, fortsatte problemerne, dermed suspensionen. Han tilsyneladende lært af hændelsen og fortsatte med at spille med Team Liquid efter suspensionen.

IWillDominate

IWD eller IWillDominate kan ses som en succeshistorie for giftige spillere. I 2012 blev han suspenderet for giftige adfærd, at have alle sine konti permanent lukket ned og suspenderet i et år fra League Championship Series. Han brugte tiden ud som selvstændig forbedring og returnerede et år senere med en ændret navn og en ny holdning.

Tyler1

Tyler1 er måske den mest giftige spiller gennem tiderne. Hans indiskretion var godt kendt og udbredt, fik ham til at modtage en ubestemt forbud i 2016. Han sigende chikaneret andre spillere, forsætligt fodring, krænket deling og indkøb regler, og målrettet brød sportsånd regler. Interessant, selvom mange spillere følte han var tydeligvis giftig og fik, hvad han fortjente, mange andre fans var meget ked og troede, at han ikke blev behandlet retfærdigt. I 2018 Tyler1 vendte tilbage til spillet og havde spillet lige siden.

Toksicitet er en uheldig del af online gaming. Den noget anonym karakter af spillet kan gøre spillerne handle med ondskab. Riot Games har forsøgt hårdt at straffe fornærme spillere, men mange føler der er stadig arbejde at gøre

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now