LoL Mest undervurderede, men alligevel meget magtfulde tegn

League of Legends eller LoL er fuld af meget magtfuld helt, der igen og igen bruges i online kampe. Nogle ansigter ser imidlertid ud til at dukke op mindre end andre på trods af at de er lige så værdifulde som deres mere berømte slaggrundsbrødre. Derfor vil vi fremhæve to af de undervurderede helte, som enhver spiller skal vænne sig til, hvis de vil tage kontrol over deres spil og kontrollere banen.

Blitzcrank

Dette er en af ​​de misforståede karakterer i LoL-spil. Dette tungmetalledyr tvinges ofte til at udføre jobbet som en tank, når han i virkeligheden er en DPS-mester gennem og gennem. Blitzcrank overdrive-talent er en typisk nærkamp DPS-steroid, mens hans første evne er gjort til at forstyrre og udslette alvorlig skade. Disse er ikke kraften i tanke, så det giver ingen mening, hvorfor mange spillere spiller ham som en mest af tiden.

Han er en førende utilitymester, da hans varemærke raketgrebkraft gør det muligt for ham at gribe mestere fra afstand og derefter videresende dig og dine holdkammerater. Dette fantastiske træk er en episk indledende færdighed, som tager masser af praksis at mestre, men kan være effektiv i de rigtige hænder. Denne helt er en bemærkelsesværdig minion-landmand, da hans ultimative kan sprænges for at tage en hel krybvagt hvert tredive til tres sekund.

Janna

Mens hun ikke er fremmed for kamp på højt niveau, ser Janna ud til at blive set mindre og mindre på dette tidspunkt i afslappet online matchmaking. Hun er en meget værdifuld støttemester, der er en mester i masser af handler, landbrug, skubbe, beskytte samt afbryde. Hendes virvelvindkraft med en smule kapacitetskraft giver hende mulighed for at tage hele bølgerne af minions af afbryde hele hold i kamp med dens knock-up-effekt. Hun har en ekstremt kraftig langsom trylleformular, som hun kan bruge til at forfølge modstandere eller forhindre holdkammerater i at blive dræbt eller slukket ved at forfølge fjender.

Hvis dine fjender formår at få hånden på den stadig svigagtige Janna eller hendes velbeskyttede allierede, har hun endda en rustning, der kan sætte afsted på sig selv, et tårn eller en ven. Hendes skjold er heller ikke bare beskyttelse mod mindre tid; det skalerer godt med AP og kan sikre 1000 gange skade. Janna kan også give massemængder af skade til den sikrede bruger.