LoL - Er dette et godt spil?

Vil du prøve at spille League of Legends? Dette spil er let at lære på trods af at der er behov for mange ting og mekanik. League of Legends er også en god starter i MOBA'er, især hvis du overvejer at komme ind i dem. Niveauets entusiasme med League of Legend afhænger dog stadig, om du er ny i dette spil eller ej, eller du er en uerfaren spiller, der står over for nogle vanskelige tider.

LOL er et af de mest spillede online spil over hele verden af ​​gode grunde. Millioner af enkeltpersoner spiller dette spil, og de fleste af dem har bestemt set det værd. Nogle spiller LOL fra tid til anden, og andre spiller kontinuerligt, og alle kan bevise, at League of Legends er et så godt og sjovt spil at spille. Du kan måske også finde ud af, at LOL-spillet bedre spilles med venner, for at spille det solo.

Hvis du begynder, vil dette være udfordrende og uslebne for dig. Riot fik masser af værker for at sikre meget bedre oplevelser for nye brugere. Smurfene kører undertiden voldsomt, tutorials er forældede, og niveau 30 kan blive trættende efter et stykke tid. Når du prøver at planlægge, vil du indse, at der er meget mere mekanik, end hvad du måske har indset. Niveau 30 er også helt forskellig fra niveau 28 og 29.

Toksicitet kan være et problem. Da League of Legends er et gratis spil, kan enhver downloade dette. Hvis spillerne er blevet forbudt for deres træk eller handlinger permanent, giver de nogen mulighed for at oprette flere konti. Der er endda nogle tilfælde, der resulterer i IP-forbud, og det betyder, at de personer, der bliver smidt ud på grund af dødstrusler eller racetilskuelser, kan komme tilbage let og derefter gøre det igen under en ny konto. Dette skete mange gange før. Det er også fair at sige, at anonymitet er en så stærk ting.

Hvis du ender med at misbruge lydløs-knappen, bliver dette mere acceptabelt. Hvis du spiller med dine venner, bliver dette meget sjov og spændende. ELO fik en god vægt på det, når han talte om dette til andre personer med de samme interesser.

Dette kommer ned på, om du har det sjovt eller ej. LOL, hvad betyder dette spil for dig? Er du træt af at spille? Så tag en pause. Spil senere med dine venner. League of Legends er sjovt, og det er det hele værd. Kun du som spiller kan få din sidste mening.