LoL Clash Forklaret

Clash er en særlig pæn idé, der synes at være, for nu, stort set udelukkende til League of Legends.

Det tjener som en in-game-turnering, men ikke på samme måde, som rangeret gør. I stedet er det en ægte, dedikeret turnering med kun et par steder på højkant og faktiske præmier bliver sat på linjen.

Mens det blev introduceret tilbage i 2018, var det nødvendigt at blive sat ud af spillet på grund af tekniske problemer. Heldigvis ser det ud til, at Riot har strøget ud af alle de folder, og tilstanden klarer som kan forventes.

Hver anden uge, otte fem-player hold kommer til at konkurrere i en tre-round enkelt-elimination turnering, med forskellige beslag for de forskellige niveauer af spillere.

The Clash-systemet er utrolig godt sat sammen i forhold til andre lignende kreationer inden for andre eSports titler.

Den er udstyret med en ægte vagtplan lås-funktionen, hvor hver deltagende hold skal have deres vagtplan afsluttet inden en bestemt tid, før turneringen starter.

Efter at få dig en kort scouting vindue. Dette er en fase unikt til Clash, hvor du kan se din modstanders statistik, såvel som deres foretrukne mestre. Dette giver dig mulighed for at udarbejde strategier i god tid for dine modstandere, åbner op for en helt ny lag af taktiske gameplay for spillere på et tilstrækkeligt højt niveau.

I modsætning til, siger, Gamebattles, Clash har en in-game hold skabelse system. Kaptajner kan samle deres hold navn, logo, og tag, og invitere spillere til at deltage, som de ønsker.

Som dit team steder såvel i flere og flere turneringer, du låse op for flere logoer og tilpasningsmuligheder til dit hold, så du får noget ægte at vinde.

For at deltage i en turnering, dine spillere skal have en billet. Disse billetter koster 975 blå essens eller 195 Riot punkter, og de kan overføres mellem dig og dine venner.

Du har også mulighed for at bruge 975 Riot punkter på en præmie billet, som vil forbedre de belønninger, du modtager.

Den typiske belønning for Clash spillere er Victory Points. Over tid, kan disse punkter tilføjes op til låse op for nye logoer til dit team, eller nye bannere i Summoner Rift.

I slutningen af ​​dine tre spil, du også kommer til at modtage en belønning baseret på, om du har købt en standard eller premium billet.

Selv lave rangerende hold får XP boosts som belønning, og de højere rækker tendens til at modtage hud skårene, samt permanente skind til deres mestre.