LoL Build Guide

League of Legends er et ekstremt konkurrencedygtigt spil, der kræver meget dygtighed og strategisk tænkning for at være i stand til at outplay dine fjender. Denne artikel hjælper dig med at blive en af ​​de bedste LOL-spillere derude, hvis du følger denne LOL build-guide.

Først skal du altid støvler og tre hk-potter med stort set hver rolle i spillet. Det er vigtigt at gøre dette, så du kan gribe ind eller trække dig hurtigt tilbage med den bevægelseshastighed, du har, og forblive i bane længere med hjælp fra HP-gryderne.

Mesterskaber og runer er vigtige for at vinde banen. Common Mastery builds til en AD-bære er en 21/0/9 build og for tanke en 0/21/9 build. Dette er ikke det samme for alle, men du finder det bagefter. Runer er champ-specifikke og kan finde det ud i den fulde LOL build-guide.

Summoner trylleformularer skal gå sådan her. Hjælp får blitz og udstødning. AD Carry får helbrede og blinke. Midten bliver antændt og blinker. Top bliver antændt og spøgelse / flash. Jungle får blitz / udstødning og slå.

Når du spiller som en jungler, skal du være opmærksom på banerne hele tiden. Når du ser en overextend bane, som er, når de har skubbet forbi midtvejspunktet i banen i dit tårn, skal du banke den bane så hurtigt som muligt.

Når du spiller en AD-bære, skal du købe nogle Doran's Blades, hvis du har guld, da det vil hjælpe dig med at fremstille tankskib, og dette giver dig masser af skader og liv stjæler.

Hvis du spiller AP Mild bane, skal du gå efter nogle Doran's Rings og et par afdelinger, så du kan opbevare buskene på begge sider for at forhindre at blive ganked.

Hvis du spiller øverste bane, skal du få en afdeling så let som muligt og læg den i floden tæt på udgangen fra deres blå buff, når du først har spillet på den øverste lilla side. Hvis du spiller på den blå underside, skal du lægge den i tri-bush tæt på deres udgang til junglen.

Denne League of Legends build-guide vil gøre dig til en god spiller og på samme tid hjælpe dig med at få ELO meget hurtigt. Du er også nødt til at overveje Elo boosting service, fordi dette giver dig mulighed for at få en hvilken som helst division, du ønsker op til udfordrer. At købe LoL-boosting er en god måde at sikre, at du får en forfremmelse, som du arbejdede så hårdt for.