League of Legends mest magtfulde helt

Karma betragtes som en af ​​de bedste støttehelter i League of Legends-spillet, når de to kombineres med en god bære kan de tage mange modstandere ud. Når Karma er alene, kan hun ikke meget, men undslippe og chikanere. Du vil stable runer og udjævne din beherskelse til hjælpeprogram til den ekstra nedkølingsreduktion

Denne LoL-helt har fem forskellige evner, der inkluderer Inner Fire, dette er en passiv evne, der øger hendes kapacitetskraft med en procentdel baseret på hendes manglende helbred. Heavenly Wave er hendes standard angrebsområde, når det først er brugt sammen med mantra, vil det også helbrede venlige mål i området. Det er den vigtigste kapacitet, der vil håndtere størstedelen af ​​din skade.

Spirit Bond bremser en modstanderhelt, som du bruger den imod, mens du forbedrer din bevægelsestempo, når du først har brugt den på en ven, at begge af dem vil bevæge dig hurtigere. Det vil bare skade enhver modstander, der passerer gennem dets område og ikke selve målet. Dette tager tid at lære og udnytte korrekt, men hvis du har nok praksis og gameplay-oplevelse, er du i stand til at udnytte det bedre.

Soul Shield vil give et defensivt skjold i nogle sekunder, når du først bruger mantra med det, så vil det ødelægge enhver modstander i nærheden. Med den bedste brug af alle disse talenter, ville du bruge Mantra + Soul Shield til at give dig selv en buff, så du og din teamkammerat vil bevæge sig mod modstanderen, hvis de begynder at køre, skal du bruge Spirit Bond til at holde dem tilbage og holde trit med dem , når du og din holdkammerat begynder at blive såret, brug Heavenly Wave + Mantra til at skade modstanderen og helbrede holdet. Med den forbedrede sundheds- og cooldown-reduktion er du også i stand til at spam alle disse talenter med brugen af ​​Mantra. Sundheden giver dig større overlevelsesevne og har også god synergi med Inner Fire.

Karma er meget afhængig af reduktion af nedkøling og sundhed, så du bliver nødt til at opbygge, og du vil sammenlægge disse to statistikker for at udnytte hendes talenter og kræfter bedst muligt. Dette vil gøre hendes talenter og evner mere spammable og på samme tid meget effektive.

For varer skal du udvikle og bruge alle genstande, der øger dit helbred, AP samt CDR. Genstande skal tage højde for Ionina-løft i legenden.