League of Legends mest forhadte Champions

League of Legends spillere har deres foretrukne Champions, at de vigtigste hele tiden, men de har også en liste over deres forhadte Champions. Gamere foragter dem for en række forskellige årsager, herunder ikke forstå deres gameplay eller ikke lide, hvordan de bevæger sig i kampe. Nogle af disse afskyelige Champions kan findes på næsten alles kort liste over forhadte personas. Se om du er enig med de andre.

Zoe

Zoe kan ligne en sjov og elskelig Champion, men spillerne hurtigt lære at hun er det stik modsatte af det. Dette Champion er pyntet i farverige gear og funkler at give dig den forstand, at hun er bare en letvægts persona. Men det er det funkler og glitter, at du skal være bange for, det er hendes krop rustning. Zoe bringer drastisk ødelæggelse fra lang rækkevidde. Den ene surefire måde at stoppe hende i hendes spor er picking en Champion, der har en ødelæggende slag langvejs fra.

Lee Sin

Lee Sin lide at sparke sig vej til sejr-bogstaveligt. Hvis denne Champion har mulighed for at, vil han sparke dig ihjel, før du selv har mulighed for at tælleren. Lee Sin kan også kaste dig ind i nærkamp at have andre fjender dræbe dig. Han står der og ure det hele gå ned. Han kan være blind, men han gør op for det i alt andet.

Tryndamere

Du ønsker ikke at kæmpe mod Tryndamere. Denne enorme Goliat af en mester blev skabt for at påføre utrolig skade på sine modstandere. Han bærer et kæmpe sværd at han aflæser med og får øjeblikkelig dræber som følge heraf. Du tror måske du vil have ham på dit hold, men det kan være en dårlig idé så godt. Han er en forfærdelig feeder og kan sætte dit team tilbage med det samme.

Teemo

Teemo er en tegneserieagtige ser Champion, der kan irritere dælen ud af dig. Han har for mange funktioner til at nævne, der kan stå i vejen for en sejr. Han er hurtig, har svampe og usynlighed. Hvordan kan en lille furball påføre så meget skade? Lad os tage et kig på disse svampe. Teemo har hvad der synes at være en uendelig mængde af dem, og de er alle beregnet til at såre dig. Dette hurtig bevægelse karakter er en terror.

Vayne

Vayne er en Champion, der ser simpelt nok til at tage ud, men hun er skjulesteder færdigheder og evner at hun kun viser, når du er på dine mest sårbare. Som en fjende, kan Vayne kaste overrasker permanent på dig og dit team. Denne funktion er vidtrækkende og næsten umuligt at skjule fra. Hun kan lide at indlede slagsmål og bruger sine skarpskytte færdigheder til at træffe den endelige skud. Hun er dødelig.

Det er nemt at komme op med en liste over Champions du elsker at hade i LoL. Det betyder ikke noget, hvis du spiller med dem eller mod dem, der er bare nogle karakterer, der du tager et kig på og køre den anden vej inden alt for meget skade der er påført. Hvis du vigtigste af disse besværlige Champions, du er en modigere person, end en masse af League of Legends spillere!