League of Legends: Wild Rift

League of Legends (LoL) fans har noget at fejre denne sommer med lanceringen af ​​LoL: Wild Rift. Dette er en kommende kamp arena multiplayer spil, der er sikker på at tiltrække nogen LoL spiller. Den bedste måde at beskrive LOL:. Wild Rift stil er en blanding af fantasi, steampunk, og kosmisk horror

LoL:. Wild Rift blev første gang annonceret i oktober 2019 markerer tiåret for League of Legends og har siden været beta-testet i forskellige lande

For fans af den oprindelige LoL, de kan være undrende hvad der adskiller LoL: Wild Rift fra sin forgænger? For én ting, bør spillerne af Wild Rift ser det som en kondenseret spil version af den oprindelige LoL. Opholder sig tro mod, hvad der inspirerede det, målet i Wild Rift forbliver den samme, du er på en mission for at ødelægge din modstanders Nexus. Nexus er en beskyttet struktur, og som dikterer, der lykkes eller mislykkes.

Ødelæggelsen af ​​Nexus er blot ét aspekt af Wild Rift; men der er andre spilmodes, at spillerne kan vælge fra.

LoL: Wild Rift, runder vare cirka mellem 15-20 minutter afhængigt af den valgte tilstand. I hver runde, to hold bestående af fem spillere konkurrerer om at være den første til at ødelægge de andre Nexus. Gameplayers af Wild Rift kaldes Summoner, hvilke kampe mod andre spillere (human eller computerstyret).

Mens spillet har menneskelige modstandere, der skal slås, nogle neutrale spillere kan hjælpe en spiller få erfaring punkter og elementer. Disse neutrale modstandere i spillet inkluderer jungle monstre, Rift Herald, og Baron Nashor. Af de tre neutrale, er Baron Nashor siges at være den mest kraftfulde og udfordrende at slå.

LoL: Wild Rift er snart vil være tilgængelig for download på iOS og Android-enheder. Spillet kan spilles på skrivebordet så godt. En af de store ting, som spillere i LoL: Wild Rift kan forvente at se er den ultimative kompatibilitet med mobile spil. Oprindeligt LoL blev spillet på pc'en; dog med Wild Rift, det åbnede et nyt marked for dem, der ønsker at spille på farten.

Dette venture i mobilspil af Riot Games, udtænkt af LoL, vil være en første for udviklerne. De håber, at Wild Rift kommer til at levere lige så LoL har og fortsætter med at gøre det. Den mobile spil er designet til at være tilgængelige på enhver Android eller iOS-enhed, der er er blevet frigivet inden for de sidste fem år.