League of Legends - Vigtig information

League of Legends, en berømt e-sport, der spilles af millioner af aktive brugere overalt i verden, er kort kendt som LOL. Dette er et gratis videospil, der er gratis at spille, så gamere kan oprette deres eksklusive konto. Det kræver dog nogen tid at niveau op til det maksimale. Det maksimale niveau i LOL er niveau 30, og mange spillere bestræber sig hårdt på at nå et sådant niveau, da dette primært er nødvendigt for at komme ind i et rangeret spil.

Desuden er det usandsynligt, at LOL-spillere har tilstrækkelig BE til at købe 20 mestre, der er meget nødvendige til placering. Niveau 30-konti er ikke de eneste ting, der er behov for solo-køer, men også rangerede hold. Men du skal niveaues så hurtigt som muligt, hvis du ville spille konkurrencedygtigt med et team af venner på højere niveauer.

Hvor lang tid tager det at nå niveau 30?

Der er ikke et klart svar på dette end for "lang tid". Dette kan tage flere uger eller endda måneder af LOL-spil for at sikre maksimale niveauer, men dette afhænger stadig af følgende faktorer:

 • De spil, som du vinder med succes hver dag
 • Typer af spillede spil, hvad enten det er bot-spil eller normalt
 • Antallet af spil, der spilles hver dag
 • Hvis du bruger EXP-boost
 • Hvis du bruger win boost
 • Det anslås, at det vil tage omkring 21, 389 summoner-oplevelser for at nå niveau 30. Bot-spil giver kun dig cirka 90 oplevelser for hvert spil, og et spil tager 25 minutter, der betyder mere end 150 timers kontinuerlig gameplay. Som du ser, er dette god tid til at gøre fremskridt og udjævne din konto, når du starter; skal du i stedet koncentrere dig om dine rangerede LOL-spil. At købe League of Legends-smurfkonto er den hurtigste og bedste måde at udjævne.

  Hvad er Smurf-konto?

  Disse konti har eksisteret siden starten af ​​onlinespil. Den allerførste smurfkonto blev oprettet i 1990'erne. Siden da er smurfkonti blevet mere og mere populært. I disse dage er der tilgængelige smurfkonti, der passer til behovene i hvert online spil inklusive League of Legends.

  En League of Legend-smurfkonto er en anden konto, der giver enkeltpersoner mulighed for at spille under et separat navn. Da der ikke er noget omdømme, som man har brug for at leve op til, kan spillerne vælge at blive lidt vild og spille markant end deres almindelige spillestilarter. Dette gør dem i stand til at nyde spillet endnu mere.