League of Legends - Staten SoloQ

League har haft en giftighed problem i et stykke tid. Så meget som vi måske ønsker at benægte det, er det en kendsgerning.

Spillet blev berygtet i hovederne på spillerne fra andre eSports titler på grund af, hvor slemt det var. Dette er alt taler om et par år tilbage; i den aktuelle dag, problemet er meget værre.

Liga samfundet som helhed har ramt en all-time top af giftigt spiller tæller. Hver anden SoloQ spil, du spiller, du ender med at løbe ind i en griever, eller bare nogle tilfældige karakter, der er ligeglad og er kun der for at gøre alles tid at spille spillet elendigt.

Dette suger det sjove ud af at spille og opfordrer endnu flere mennesker til at deltage i den elendighed, breder irritationen hele spiller base, som brød endnu mere toksicitet.

Hvad er løsningen?

Beskæftiger sig med en "giftig spiller base" er ikke nogen nem opgave. Vi har set Blizzard forkludrer det med Overwatch, selv om det var over-politiarbejde og dreje den konkurrencemæssige scene på et PG venlig planteskole. Ubisoft har gjort lidt af et bedre stykke arbejde med Rainbow, selvom igen, der er politiarbejde toksicitet i form af chatten.

Den eneste anden spil, der nogensinde har haft denne særlige form for giftige problem i stor skala er CSGO, men ikke tæt på at omfanget af League. Den løsning, som Valve kom op med var Overwatch, som er et system, der lader velrenommerede spillere se rapporteret spillere spille spil for noget bevis for hacking eller sorg.

Systemet er ikke perfekt, og med CS går til fri leg, det er i en verden af ​​problemer på egen hånd, men det gør tingene bedre.

At se en løsning som denne implementeret i League ville være velkommen i det mindste, selvom du nødt til at tænke, at Riot behov for at komme med en mere aggressiv plan for at håndtere problemerne.

Mass Anmodninger

Generelt, når du vil have noget ændret sig i et konkurrencepræget spil, du har brug for at mødes i masse og kræver det. Spiludviklere er stædige. Ex-pro og League veteran Voyboy synes at gentage det synspunkt. De gjorde en ni-minutters video drøfte spørgsmålet på YouTube, der er sprunget op i gaming community, og er blevet besvaret med ros og aftale.

Voyboy effektivt kalder Riot for tilsyneladende at ignorere det voksende parasit, der dræber spillet og lægger pres på dem for at komme op med en løsning.

Uanset hvor du lander på problemet, er det svært at benægte, at Leauge kommer til at gå på retur hvis Riot ikke gør noget.