League of Legends: Ranking System

League of Legends er et af de største pc-spil i eSport. Det giver en taktisk gameplay og et bredt udvalg af mestre, hvilket gør spillet unikt, intens, og sjov.

Det er dog vigtigt at adskille de udfordrere fra scrubs. Dette gælder især i konkurrencedygtige spille.

Hvordan de bedste LoL spillere bevise deres værd? Hvordan de holder op at blive matchet med nye spillere? Det er her, League of Legends ranking system kan komme i spil. Den sætter millioner af spillere i en division i henhold til deres forestillinger og evne.

Hvor mange rækker har League of Legends har? Hvilket er det perfekte udgangspunkt rang? I denne vejledning, vil du vide alt om LoL ranking system.

Hvordan Ranks virkelig arbejde?

League of Legends ranking system består af ni etager opdelt i fire divisioner. Hver gang dit hold vinder, optjener du liga point og fremskridt gennem hver division. Derefter din Matchmaking Rating bestemmer det nøjagtige beløb af dine point.

Når du undlader at vinde et spil eller holde op, vil du miste liga point. Ved afslutningen af ​​hver sæson, vil du blive tildelt særlige skind og andre emner. Kvaliteten af ​​belønninger afhænger af tier du har afsluttet.

Hvad er League of Legends Ranks?

LOL har ni rækker, herunder jern, bronze, sølv, guld, platin, diamanter, mester, stormester, og udfordrer. For at nå Platinum og videre, kan engagement og praksis være kritisk. Du kan specialisere sig i en række helte, tjek patch noter til niveau op dit spil. Også, ikke føler sig skuffet over fiasko. Finpudse dine færdigheder hver dag for at blive en konkurrencedygtig og hård modstander.

Hvad er Ranking Distribution?

Som en af ​​de top-notch pc-spil, League of Legends har en global spiller base. Spillerne er omkring otte millioner, ifølge undersøgelser. forventes også Tallet at fordoble i fremtiden.

Nu, hvor stor en del af spillerne kan sige, de er i Iron rang eller konkurrencepræget tier? I øjeblikket er de mest befolkede niveauer er guld og sølv. I de øverste lag, antallet af spillere falder som satsen er kun omkring 0,013.

hvordan man spiller Klassificeret LoL?

Nå, der er kriterier for at møde. Som spiller, skal du have et niveau på 30, egne mindst 16 mestre, og kryds nødvendige kasser til at starte forskellige placeringsmuligheder kampe.

Så hvad er den bedste måde at få en god placering i League of Legends? Tja, er det vigtigt at være tålmodig og have specifikke mål. Engagement og hårdt arbejde kan også spille en væsentlig rolle.