League of Legends’ Ny Champion: Samira

League of Legends er for nylig blevet frigive forskellige mestre. Yone og Lillia blev udgivet tilbage-til-back af Riot Games. Ikke desto mindre er disse udgivelser var ikke nok til League of Legends som fans lige har hørt bekræftelse af, at spillet er at frigive en ny mester, Samira.

Den samme brasilianske indhold skaberen, Streamie, der er ansvarlig for at lække de Spirit Blossom skind, Yone, og Lillia, er også ansvarlig for at lække Samira, en Noxian markswoman, der er udstyret med en forbløffende kit. Denne læk udløste udviklerens nye mester trailer. The League of Legends nylig gav fans en officiel kig på de evner, at Desert Rose besidder.

Dette er alt, hvad vi ved om Samira indtil nu:

Hvem Er Samira

Ligesom søger at Miss Fortune s Cowgirl hud, er Samira udformet som en Noxian markswoman. Hun er også udstyret til at kæmpe off fjender ved hjælp af et sværd eller pistol.

Det æstetiske, at Samira lastrum kan sammenlignes med den for mester ved navn Valla fra Heroes of the Storm. Ifølge Streamie, begge Champions Ultimates, sammen med flere andre kvaliteter, ligner hinanden.

Hvad Evner er Samira Designet med?

Q - Flair

Når Samira affyrer et skud, hun har en handel af X fysiske skader på den første fjende hit. Samira stedet skråstreger med hendes sværd, hvis denne evne er støbt mod enhver fjende til stede, mens på nærkontakt rækkevidde, da det har en handel af X fysiske skader.

Hver af disse hits har evnen til kritisk at strejke og modtage bonus skader på 25 procent. Samira besidder også evnen ved afslutningen at strejke alle fjender, at hun står i hendes vej, hvis støbt, mens i varigheden af ​​Wild Rush (E).

Passive - Daredevil Impuls

Samira er designet til at bygge combo evner, der er unikke fra en tidligere hit eller rammer angreb. Hver forrige hit giver hende mulighed for at øge sin stil. Hun kan stige til i alt seks fra 'E' klasse til 'S' klasse. Hun besidder også evnen til at få en X procent bevægelse hastighed for hver klasse.

Samira angreb også beskæftige en ekstra X magisk skade, mens i nærkamp spænder. Denne magiske skader øges baseret på manglende sundhed af målet. Angrebene produceret af Samira mod fjender bliver slået op i 0,5 sekunder, når der er berørt af immobilisering effekter og holder evnen til at håndtere skader over seks forskellige angreb. Samira er også designet til streg i intervaller mod mål, som ikke er helt i hendes angreb rækkevidde.

R - Inferno Trigger

Dette inferno udløser kan kun bruges, hvis Samira nuværende stil bedømmes ’S.' Denne evne gør det muligt for Samira til at udløse en strøm af skud fra hendes våben til at skyde på hendes fjender, der omgiver hende ti gange i løbet af en varighed på to sekunder. Hver af disse skud gælder lifesteal og kan håndtere X fysiske skader. Sammen med dette, hvert skud besidder evnen til kritisk at strejke.

W - Blade Whirl

Samira er udstyret til at skråstreg omkring hende for en periode på ét sekund. Denne handling skader fjender to gange og gevinster X fysiske skader samtidig med at ødelægge enhver fjendtlige missiler til stede i området.

E - Wild Rush

Samira gevinster angribe hastighed, mens skære fjender hun tankestreger igennem. Denne evne er cooldown opdateres ved at dræbe en fjende mester.