League of Legends - Mysteriet om Doran

League of Legends (LoL) karakter Effrem E. Doran, bedre kendt som Doran, er en ikke-spilbar figur i den populære multi-player PC spil. Denne LoL karakter er hjernen skaberen bag Wukong personale samt Doran klinge, ring, og skjold.

Det menes, at Doran havde evnen til at slå enhver almindelig artefakt til noget stort. Ved den tid, Doran var 15 år gammel, fik han en chance for at blive en Master Artificer af Liga; dog ville en ulykke med sit æsel tage det hele væk fra ham. Hans sind var ikke længere som det var engang; Men hvad der var tilbage, selvom permanent såret, var hans ønske om at fortsætte sin kunst og lidenskab som en håndværker.

Doran kreationer regelmæssigt udvalgt i hele spillet ved Master differentieret spillere.

Hvad gør sine artefakter så unikt? Vi nedbryde Doran skabelse og hvorfor de er virkelig uovertruffen til andre objekter i spillet.

Doran Blade - En forret punkt begrænset til Summoner Rift, som anses en alternativ univers Marauders vs. Wardens. Prospector klinge erstattede Doran klinge.

Doran s Ring- Dette er en forret element, der er også begrænset til Summoner Rift og har en guld effektivitet på 196,56%. Prospector Ring efterhånden erstattet Doran ring.

Doran s skærmet anden forret element kun fundet i Summoner Rift, det har en guld effektivitet på 95,41%. Dens modstykke er den Guardian Horn, som kan findes i Howling Abyss.

Doran s Lost Idol - Unik til Nexus Blitz, Doran s Lost Idol har en 252,29% guld effektivitet. Fra januar 2019 har Lost Idol blevet fjernet fra spillet.

Doran s Lost Shield - En forret element findes i Nexus Blitz, Doran s Lost Shield har to modparter, det Summoner Rift, og Howling Abyss. Skjoldet har en genvinding på +15 sundhed regenerering pr fem sekunder.

Det er et par af Doran kreationer; Men to af de mest bemærkelsesværdige dem er hjelmen for Master Yi og Wukong personale.

Selvom Doran er ikke en mulighed for spillere på LoL, er hans tilstedeværelse stadig mærkes i hele spillet og de forskellige figurer, som han har skabt emner til. Nogle af Doran kreationer er eksklusive til startere, mens andre kun er opnåelige i visse verdener og sværhedsgrad.

Still, meget lidt er kendt om Effrem E. Doran som et tegn. Den ene ting, der er sikker på Doran er, at han var bestemt til storhed, men tabte det hele på grund af en skade.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now