League of Legends Evige Forklaret

League of Legends ’Evige’ er en af ​​de nyeste tilføjelser til spillet; de giver dig mulighed for at fremvise dine seneste statistikker eller milepæle til andre aktører i samfundet, som kan blive en bøjning konkurrence mellem spillerne.

Selvom denne tilføjelse fik blandede udtalelser på første, nogle spillere kunne godt lide tanken om at have mulighed for at spore og vise din statistik. Her er alt, hvad du behøver at vide om League of Legends Evige.

Hvad er ’Evige’?

Evige kom League of Legends’ Patch 10.5. De arbejder som Summoner låser op, der kan spore visse milepæle og derefter viser disse statistikker til alle spillere, der er på kampen. Dette virker til at fremvise din seneste milepæle for alle spillere, mens du spiller.

Der er to slags Evige lige nu: Almindelig Evige og Unikke Evige. Hver enkelt arbejder lidt anderledes end de andre, så du skal vælge den, der passer bedst til dine behov.

Fælles Evige spore generelle statistik såsom assists, dræber eller episk monster dræber. På den anden side, Unik Evige spor mester-specifikke statistik, såsom ’Vayne aktionsplan Roll’, som sporer antallet af Skillshots at du undviger med ’Tumble’ evne.

Når du køber en Eternal-serien, kan du få nogle frynsegoder, efter at du opnår en milepæl. For eksempel, hvis du rammer fem milepæle på et evigt, kan spillet automatisk registrere din ’Personal Best’ stat, og efter du slå det, er alle spillere i spillet kommer til at få en kvittering for din rekord.

Hvis du får alle 15 milepæle på et evigt, din Mastery Emote kan opgraderes. Husk, at du kan opgradere din Mastery Emote hver gang, at du udfylder en evig Set.

Hvor er Evige Vist?

Når du er i spillet, din Evige er synlig for din modstander, når du får en assist på deres død, eller hvis du dræber dem direkte. Uden for spillet, er dine Evige vises på loading skærmen på bagsiden af ​​din mester kortet.

Husk, at hvis du ikke ønsker at se andre spilleres milepæle mens i spillet, kan du slå dem.

Hvor meget Evige Cost?

Prisen afhænger af den specifikke sæt, du ønsker at få, og hvor mange Unik eller fælles Evige den indeholder. Standarden for blød Evige er på 75 RP (Riot Points) for hver evige, mens der for Unique Evige, prisen er 200 RP hver.

Husk, at du også kan få Evige Blue Essence. For eksempel kan også opnås Starter Series, som koster 225 RP per mester, for 2500 Blå Essence.

Evige værd?

Som sagt før, der er blandede meninger om Evige. Nogle mennesker ser på dem som en måde at fremvise eller flex deres præstationer til hver anden spiller i spillet. Men andre spillere mærke Evige som ’en overpris og irriterende ting for spillere.’

Den bedste måde at vide, om de er værd at prøve dem selv. Evige har vist sig at være et effektivt system til at spore visse milepæle og fejre dem, når du rammer dem.

Det bedste ved Evige er, at du ikke er tvunget til at købe dem, da de er en kosmetisk flair. Hvis du ikke kan lide dem, kan du vælge ikke at købe dem.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now