LOL tip til ultimat gaming succes

Uanset hvilket spil individer spiller for, ønsker de fleste af dem at være bedre, og det er også tilfældet for det berømte spil League of Legends. Hvis du ønskede nogle tip til forbedring, fremgang og for at få en meget fornøjelig spiloplevelse, er følgende nyttige tip, der kan hjælpe dig med at opnå den ultimative gaming succes:

 • Lær af dine egne fejl
 • Et velkendt ordsprog, der alligevel er et anstændigt ord for League of Legends eller enhver e-sport, er 'lære af dine fejltagelser'. Du kan støde på og læse alle manualer, artikler, bøger, tricks, tip eller se antallet af how-to-videoer, som du kan opdage - og alligevel er det det samme, når du spiller en live match. Forstå de fejl, du har foretaget, og sørg for at undgå disse for enhver pris i fremtiden. Du kan generelt streame eller indspille dine spil på det tidspunkt, hvor du kan se genoptagelserne og finde ud af de skuespil, du har lavet, og de, som du kan forbedre.

  • Spil masser af spil
  • Denne er afgørende. At springe til live spil mod levende fjender eller modstandere er ikke tilgang til at lære - dine partnere bliver hurtigt forvirrede med dig - og din spiloplevelse vil ikke være så behagelig. Benyt så meget som muligt af brugerdefinerede kampe eller praksis, hvor du kan teste dine evner og færdigheder samt finpudse nye teknikker.

   • Bliv ikke vild
   • Hvis alle forfulgte dette ligefrem tip, ville LoL og alle andre MOBA'er og livet generelt være meget mere behageligt for alle! Det er som det er, nogle få mennesker antager, at da de kommunikerer internettet, kan de sige, hvad de vil. Ét individ, der er undertrykkende eller kraftfuldt, kører spillet for de andre spillere. I stedet for at nedlægge en kollega eller støtte dem i stedet. Husk, at i fremskreden alder kan individer stadig let blive fornærmet eller såret af interaktioner med online-forbindelser. Derfor, hvis nogen i din gruppe kæmper, så tilbud en ord venlig vejledning.

    • Se efter kontinuerlige fejl
    • Mens individer laver underlige fejl, når du går videre og får flere kampe, der er føjet til dit repertoire, vil du uden tvivl se et par eller mix-ups, du foretager pålideligt. Se dine kørsler konsekvent, du vil til sidst opdage de fejl, du foretager i hvert spil. På det tidspunkt kan du give mening om, hvad du skal gøre.

     Følg disse tip, så vil du helt sikkert få succes i hvert LOL-spil.