LOL - Hvad er dette?

League of Legends eller LOL er et bredt kendt Multiplayer Online Battle Arena eller MOBA-spil, der netop for nylig har eksploderet online, især i spillescenen. The Riot Games offentliggjorde dette spil og blev frigivet i 2009 til pc og Mac. Mac-klienten lukkede imidlertid senere.

LOL tilbyder en standard 5v5-spiltilstand, der er tilgængelig i andre Multiplayer Online Battle Arena-spil, der sætter 2 spil mod hinanden på et kort kaldet Summoner's Rift med det primære mål at ødelægge fjendens base eller Nexus.

League of Legends har tilføjet en 3v3 mulighed i MOBA-genren samt introduceret Dominion-gameplay-tilstand. I Dominion kræves det, at spillerne har 5 objektive point for effektivt at reducere fjenderne. Denne særlige spiltilstand sigter mod at skabe en hurtigere gameplaytilstand.

Riot Points

Dette er den valuta, der er tilgængelig via kredit- eller betalingskort, PayPal eller de forberedte Riot Point-spilkort. Rio Points kan nemt låse mestre op, køre sider og øge dem (oplevelses- og indflydelsespunkter). Ikke desto mindre kan Riot Points optjenes gratis gennem flere aktiviteter som at henvise venner til LOL.

Blue Essence

I League of Legends er dette den vigtigste valuta, der gives til spillere til at spille LOL-spillet. Det beløb, der skal optjenes, varierer afhængigt af forskellige faktorer, herunder summoner-niveau, spilresultater og antal bolte i League of Legends-spillet. Indflydelsespunkter eller IP bruges ofte, når du køber varer i spillet som runer og mestre.

Rangerede kampe

Disse spil ligner mere standardspil, men med undtagelse af, at spillere får en placering baseret på resultaterne af spil. Dette kaldes ELO-rangeringssystemet, der også bruges i skak.

De forskellige spilsystemer bag LOL er netop årsagerne til dens enestående succes blandt MOBA-spillegenren. Dette fortsætter med at tage onlineverdenen med storm, og et øget antal spillere bliver tilknyttet League of Legends.