LOL - Hvad er dette?

LOL - Hvad er dette?

LOL - Hvad er dette?

League of Legends eller LOL er et bredt kendt Multiplayer Online Battle Arena eller MOBA-spil, der netop for nylig har eksploderet online, især i spillescenen. The Riot Games offentliggjorde dette spil og blev frigivet i 2009 til pc og Mac. Mac-klienten lukkede imidlertid senere.

LOL tilbyder en standard 5v5-spiltilstand, der er tilgængelig i andre Multiplayer Online Battle Arena-spil, der sætter 2 spil mod hinanden på et kort kaldet Summoner's Rift med det primære mål at ødelægge fjendens base eller Nexus.

League of Legends har tilføjet en 3v3 mulighed i MOBA-genren samt introduceret Dominion-gameplay-tilstand. I Dominion kræves det, at spillerne har 5 objektive point for effektivt at reducere fjenderne. Denne særlige spiltilstand sigter mod at skabe en hurtigere gameplaytilstand.

Riot Points

Dette er den valuta, der er tilgængelig via kredit- eller betalingskort, PayPal eller de forberedte Riot Point-spilkort. Rio Points kan nemt låse mestre op, køre sider og øge dem (oplevelses- og indflydelsespunkter). Ikke desto mindre kan Riot Points optjenes gratis gennem flere aktiviteter som at henvise venner til LOL.

Blue Essence

I League of Legends er dette den vigtigste valuta, der gives til spillere til at spille LOL-spillet. Det beløb, der skal optjenes, varierer afhængigt af forskellige faktorer, herunder summoner-niveau, spilresultater og antal bolte i League of Legends-spillet. Indflydelsespunkter eller IP bruges ofte, når du køber varer i spillet som runer og mestre.

Rangerede kampe

Disse spil ligner mere standardspil, men med undtagelse af, at spillere får en placering baseret på resultaterne af spil. Dette kaldes ELO-rangeringssystemet, der også bruges i skak.

De forskellige spilsystemer bag LOL er netop årsagerne til dens enestående succes blandt MOBA-spillegenren. Dette fortsætter med at tage onlineverdenen med storm, og et øget antal spillere bliver tilknyttet League of Legends.

More posts
22. maj 2022

Modeller til Yone

Yone er en udfordrende antagonist i LoL, og spillerne ønsker ofte at besejre ham, men ved ikke hvordan. Denne artikel indeholder, hvad du bør vide for at dræbe ham og sikre, at han ikke slipper af ...

Read more