Klassificeret Systems i Valorant: hvad er de?

De klassificeret systemer i Valorant er der for at markere succes, når du er i Competitive Mode. Når dine evner vokser i spillet, vil du fremskridt gennem sin ranking system. Dette omfatter en række forskellige niveauer og afdelinger. Det primære mål for Valorant er at komme til den højest mulige rang.

Frigørelse Konkurrencedygtige tilstand

Før du kan konkurrere i Competitive tilstand, har du fået til at fuldføre de 20 Uklassificeret Kampe i Uklassificeret tilstand. De påvirker ikke dine placeringer, men de giver dig en idé om, hvordan spillet kommer til at arbejde. Her kan du eksperimentere med de forskellige agenter og taktik til rådighed.

Når du har spillet dem og de fem Bedømmelse kampe, du kan spille i Competitive Mode. Du kan dog altid gå tilbage til Unrated tilstand, og det er til rådighed, uanset din rang i Valorant.

Ranks og Tiers Forklaret

I Competitive Mode du kan klatre rang stigen. Der er otte fulde rækker. De har alle tre niveauer (en gennem tre), undtagen den sidste.

rækkerne, med henblik på, kan nævnes:

 • Jern (1, 2, og 3)
 • Bronze (1, 2, og 3)
 • Sølv (1, 2, og 3)
 • Guld (1, 2, og 3)
 • Platinum (1, 2, og 3)
 • Diamant (1, 2, og 3)
 • Immortal (1, 2, og 3)
 • Valorant eller Radiant (ental)

  Når du deltage i en konkurrence i Valorant, du er parret med partier, der ligner i rang til inden for to niveauer af din. Derfor, hvis du er på Silver rang, kunne du står bronze, sølv, platin, guld eller jern rækker.

  Men systemet kommer til at bestemme, hvor mange spillere du har i modsætning til de andre hold og matche retfærdigt.

  Hvis du ikke har konkurreret i 14 dage, er rang skjult, men ikke går væk. Du skal spille en betydende kamp for at blive aktiv igen.

  Klatring i graderne

  Når du vinder kampe i Competitive Mode du kan klatre i graderne. Imidlertid er den måde, du vinder også tages i betragtning. Hvis du dominere hele kampen, kunne du stige til et højere niveau eller springe en helt. Dette sker ofte i de tidligere rækker, såsom bronze eller jern. Personlige forestillinger er mindre vigtige i de højere rækker.

  Når du når Valorant eller Radiant (som det nu kaldes), dette er den højeste rang for spillet. Rank evaluering stadig forekommer, og du kan få degraderet. Imidlertid er dette baseret på, hvis du vinder kampen, og hvordan det blev opnået.