Kan en vestlig Team Vind 2020 LoL VM?

2020 LoL VM er lige om hjørnet, og fans fra hele verden er ivrige efter at se deres favorit hold står over for hinanden i mindeværdige kampe. Den ”Worlds” mesterskab har altid været en af ​​de største eSports begivenheder af året, så logisk, er mange mennesker venter utålmodigt på det.

Med et par dage tilbage, fans allerede placere deres indsatser på hvilket hold vil vinde mesterskabet. Mens der er absolut fan-favoritter til denne udgave, synes der at være en tung konkurrence i år. Nogle af holdene hyldet af fans er de vestlige hold, som har gjort imponerende kampe og spiller i løbet af året, så de forventes at give den samme kamp kvalitet i Worlds.

Hvilke vestlige Teams deltager i 2020-LoL VM?

Der er 22 hold i alt, der deltager i 2020-udgaven af ​​verdener. All-time favoritter såsom Fnatic og G2 gør et comeback, men mange andre hold har vist sig at være imponerende på hver kamp, ​​så konkurrencen er på udkig fast. Her er en liste over alle de vestlige hold, der deltager i dette mesterskab.

LEC - Europa

 • G2 Esports
 • Fnatic
 • Rogue
 • MAD Lions

  LCS - Nordamerika

  • Team SoloMid
  • FlyQuest
  • Team Liquid

   CBLOL - Brasilien

   • INTZ

    LLA - LATAM

    • Rainbow7

     LCL - CIS

     • Unicorns of Love

      Hvordan bliver vestlige Teams Leder du efter den 2020 LoL VM?

      Bortset fra Fnatic sejr ved den første nogensinde LoL VM, vestlige hold har haft en hård tid mod koreansk og kinesiske hold, såsom FunPlus Phoenix (2019), Invictus Gaming (2018), Samsung Galaxy (2017), og SK Telecom T1 (2013, 2015 og 2016). Men det betyder ikke, at vestlige hold ikke har en chance på denne udgave af verdener.

      Tværtimod hold som Fnatic og G2 Esports er kommet meget tæt på at vinde mesterskabet. I 2019 G2 Esports fik andenpladsen mod FunPlus Phoenix, med en taber score på 3-0. På den anden side, Fnatic fik andenpladsen mod Invictus Gaming i 2018 med en taber score på 3-0.

      Uanset de tidligere års resultater, har disse to vestlige hold blevet vist fremragende præstationer på LEC 2020. G2 Esports opnået en fantastisk score 15-3, hvilket giver dem det første sted på LEC 2020 forår. På den anden side, Fnatic fik andenpladsen med en samlet score på 13-5.

      Bortset fra disse hold, MAD Lions og Rogue også vist sig i foråret LEC 2020 Season, hvilket giver dem en plads i denne udgave af verdener. Mens de fleste fans hepper på Fnatic eller G2 Esports, kan andre vestlige hold som Team Liquid eller FlyQuest overraske os ved arrangementet.

      Konklusion:? Kan en vestlig Team Vind 2020 LoL VM

      Alle holdene, der deltager i denne udgave af verdener er certificerede fagfolk, og de er der for en grund! Fans kan få deres favoritter hvert år, men der kan altid være overraskelser og plot-twists hele begivenheden. Samlet set er dette virker som en glimrende mulighed for Fnatic og G2 Esports på grund af deres upåklagelig præstationer i LEC. Alligevel har de LCK og LPL hold også vist sig at være en formidabel modstander, så det er svært at forudsige, hvad der kan ske.

      Hvis du ønsker at vide, hvad der sker, skal du sørge for at stille ind på de Worlds 2020 online udsendelse, der starter den 25. september 2020.