Janna og Blitzcrank: To Kraftig men Ignorerede LoL Hero

LOL eller League of Legends er fyldt med mange stærke helte udnyttes ofte i online kampe. Men der er nogle ansigter, der synes at dukke op ført end andre på trods af at være lige så nyttig som deres berømte slagmarken brødre. Denne artikel vil fremhæve to af de ignorerede helte, som hver spiller skal vænne sig til, hvis de ønsker at vinde spillet samt dominere området LOL.

Blitzcrank

En af de undervurderede LOL Heroes er Blitzcrank. Dette metal rytmen er tvunget til at gøre rollen som en tank, hvor i virkeligheden, han er en støtte DPS mester. Hans overdrive evne er en kvintessensen nærkontakt dps steroid. Hans stærke næve er lavet til at afbryde samt parabol ud alvorlige skader på modstanderen. Disse færdigheder kan ikke ses i tanke. Derfor er det virkelig giver ingen mening, hvorfor en masse gamere bruge ham som en tank hele tiden.

Denne LOL helten er en førende hjælpeprogram mester, da hans varemærke raket grab evne gør det muligt for ham at bogstaveligt fat mestre langvejs fra og mod dig og dine holdkammerater. Denne kraftfulde træk er en episk færdighed, der kræver øvelse at mestre. Men det kan være meget effektiv i de rigtige hænder. Denne helt er også en bemærkelsesværdig minion landmand, fordi hans ultimative kan sprængte at tegne en hel krybe bølge hver tredive til tres sekunder.

Janna

En anden ignoreret LOL her er Janna. Hun er en fremmed for højt niveau kamp som hun synes at blive set mindre og mindre i dag i afslappet matchmaking. Men denne her s en værdifuld støtte mester, der er en mester i en masse fag, landbrug, skubbe, beskytter samt afbryde. Hendes hvirvelvind evne med en smule evne magt gjorde hende i stand til at dræbe hele bølger af håndlangere samt at afbryde hele hold i en kamp med sin knock-up effekt. Det bedste ved dette her er, at hun har en ekstremt kraftfuld langsom spell, at hun kan bruge til at jage ned modstandere eller undgå allierede fra at blive dræbt af fjender.

Janna har også et skjold, der er ikke kun en kort tid, men det skalerer også ekstremt godt og er i stand til at beskytte næsten 1.000 skader. Det kan give enorme mængder af skader på den sikrede brugeren også. Hendes skjold er en af ​​grundene til, at du skal bruge Janna.

Janna og Blitzcrank er to af de mest undervurderede LOL helt, der kan være meget nyttige i at vinde kampen. Giv disse to en chance, og du vil vide, hvordan magtfulde de er.