Introduktion af mesterskab

League of Legends er ved at få en helt ny funktion: mesterskab. Som vi alle nu har Riot en stor tillid til at tilføje underholdende, nyt indhold til sit spil. Med mesterskaber er deres mål at belønne dig for at spille hver LoL-mester individuelt. Nu har du muligheden for at vise dit dygtighedsniveau med dine yndlingsmestre.

Så hvordan lærer de andre om mit kvalifikationsniveau?

Riot arbejder på et såkaldt klassesystem, der belønner din præstation med hver mester efter hver spil. Hvis du klarer dig godt, modtager du mestringspoint. Du kan følge dine fremskridt ved at kontrollere League of Legends i spillet din in-client-profil. Til at begynde med belønner Riot spillerne med fem rækker, som er individuelt opnåelige for hver mester i spillet. Disse fem rækker kaldes crests. For eksempel, hvis du er god med Lucian, og du vinder mange spil med ham på grund af din gode præstation, vil du rangere ham op til den femte crest. Den 4. og den 5. crest vises som en badge på indlæsningsskærmen og også i spillet. Senere vil vi se Riot tilføje nogle mere eksklusive crests til spillet.

Boost det op!

Denne opdatering har også en vis effekt på ELO-boosting med Boostroyal. Ved at købe et boost fra Boostroyal giver du dig muligheden for at snakke gennem detaljerne i din ordre med din høje ELO-booster. Dette gør det muligt for klienten at lade sin booster vide, om han kan arbejde med en bestemt gruppe af mestre for at øge mesterskabet til disse mestre. Vi ser frem til denne opdatering, da den vil tilføje nogle nye udfordringer til spillet. Indtil da kan du stadig arbejde på din afdeling i rangerede spil eller lade os arbejde på det for dig. Køb et løft i dag!