Infamous Udnytter i historien om LoL

En video spil udnytter er vane at tage en glitch i et spil til brug for din fordel. Denne fejl blev ikke ment som en fordel for spillere og er blevet set som en måde at snyde et spil. League of Legends er ingen undtagelse til dette. Gamers har set mange exploits i årenes løb, idet nogle er chokerende for godt til at være sandt. Udnytter er et kontroversielt emne. Nogle gør ser det som en måde at snyde systemet. andre mener Men hvis det er derude for at træffe, bør spillerne få fat i det. Uanset hvad dine synspunkter er på dette, LoL har haft sin rimelige andel af dem. Følgende er blot nogle af de mere utrolige dem, der har været vidne til dato.

LoL Klassificeret Exploit

Der er blevet exploits går rundt der helt tilsidesætte den virkelige League of Legends. udnytter Især klassificeret gøre dette i sådan en fed sag, som det er helt sikkert at få dig forbudt hvis de opdages. Dette udnytter lader dig lave et spil, der forvandler det til rangeret. Det betyder, at du nu kan få en fuld part i denne tilstand. Nogle spillere, der kender koden er kommet op med flere links til hvordan man gør det på dit eget system. Du kan betale for nogle af disse, men de fleste er givet ud gratis.

Når du opretter dit spil, spille på fem versus fem-tilstand, og spille for at vinde. Hvis du gør, får du liga point ved slutningen af ​​spillet. Vær forsigtig, for hvis du taber, du går glip af disse punkter så godt. Selv har der været spillere, der har vovet at gøre dette, de fleste, hvis ikke alle af dem har fået forbud fra spillet. Hvis du er fristet til at prøve, så spørg dig selv, om det er værd at tage risikoen.

Skjult Skill Exploit

En anden berygtede exploit blev først anset for at være en fejl i spillet. Der er en fejl i færdighed aktivering, at spillerne har samlet op på og bruge til deres fordel. Champions i spillet har beføjelser, som skifter deres auto angreb efter noget bedre. Typisk LoL huder dette bedre evner indtil spillernes skifter anvender Q.

Spillere har brugt en ekstern program til at bestemme, hvad andre Champions kan gøre det samme. Disse tegn kan normalt ikke kontakten, men det hackede programmet tilsidesætter de oprindelige regler. LoL udviklere fanget færten af, hvad nogle af de spillere gjorde, og var ikke imponeret. De færdigheder ikke blev brugt, som de skulle og gav disse snydere en urimelig fordel i spillet.

Som et resultat, spil skabere har regeret disse typer af udnyttelser som en krænkelse af deres servicevilkår. Dette er noget, der kan få dig forbudt for altid. Patches og rettelser har måttet gives ud for at lukke disse enorme problemer én gang for alle. De har gjort det klart, at hackere, snyder, og exploits vil ikke være en del af League of Legends til enhver tid. Det er bedre ikke at spille spillet, end at bruge det uretfærdigt. Snydere tage til efterretning.