Infamous League of Legends spillere

Professionel personlighed er hjertet og sjælen i enhver moderne Esports. I modsætning til traditionelle sportsgrene, Esports pros oprette indhold uden for bare at spille spillet. Det er ikke usædvanligt at se fagfolk med streaming og YouTube karriere.

Det giver dem mulighed for at skabe en kult af personlighed omkring sig selv, der bærer over i Esports verden. Dette gør spillerne i stand til at øge deres eget værd, da holdene vil ønsker at bringe i den støtte, der kommer med at underskrive en bestemt spiller.

Dette fokus på individualisme er unik for Esports verden, og så tilbyder op chancen for nogle virkelig berygtede tegn til at komme frem i lyset. Som enhver Esport, er Liga ikke fritage dette, så vi kommer til at etablere nogle af de mere berygtede League of Legends spillere, der nogensinde har afhentet en mus.

Jensen

Cloud9 gamle stjerne midt Laner var ikke altid en darling af konkurrencepræget verden. Faktisk var der en tid, hvor han faktisk blev forbudt for hans opførsel.

Kendt tilbage i de tidlige 2010'erne for hans giftige opførsel over for andre spillere, Jensen modtog et forbud fra alle Riot tilknyttet LOL begivenheder efter han optaget til at deltage i DDOS-angreb mod andre høje ELO spillere.

Forbuddet blev indført i 2013, men løftet to år senere i 2015, efter Jensen var blevet erklæret ”reformeret”.

Siden da han har set en god bid af succes i LCS, men det er interessant at vide, hvor turbulent hans oprindelse var.

IWillDominate

Kurs hele vejen tilbage til NA LCS i de tidlige dage af 2012, IWillDominate var en af ​​de høje dygtige spillere forudsagt at gøre store ting i det nyetablerede konkurrencedygtige format.

Som Jungler for fan-favorit Team Dignitas, det kom som et chok, da Riot afsagt en etårig forbud til IWillDominate for, hvad de anset for ”en vedvarende tendens til at engagere sig i verbale overgreb,” samt antyde, at han havde aggressive tendenser mod spillere af en lavere niveau.

Selv om han vendte tilbage efter forbuddet i 2013, er det bemærkelsesværdige, da en af ​​de tidligste eksempler på en høj profil spiller bliver straffet dette hårdt for et problem, der ikke omfatter snyd.

Tyler1

Selvom det ikke er en pro spiller, Tyler1 var, og stadig er, en af ​​de største streamers på Twitch. Han var først og fremmest kendt for sine League vandløb, så det kom som noget af et chok, da i 2016, blev han forbudt for giftigt adfærd.

Mens han var unbanned to år senere, det var sådan et chok til systemet for at se nogen af ​​så høj stående bliver ramt med forbuddet hammer, at vi var nødt til at medtage det.