Hvorfor købe League of Legends Smurf-konti?

Du er sandsynligvis en af ​​de mange enkeltpersoner derude, der spekulerer på, hvorfor du skal købe LOL-konto, hvis du kan få en gratis. Sandheden er, at der ikke er sådan noget som gratis LOL-konti. Der er normalt mange grunde til, at folk vælger at købe League of Legends-konti i stedet for at oprette et selv. Disse grunde er som følger:

 • Det er hurtigere end nivellering på en naturlig måde
 • En af de største grunde til at købe LOL-konto er, at dette sparer tid. I øjeblikket har du brug for 20, 042 XP gør det til niveau 30. Uden boosterpakker som ELO, vil spillet give et gennemsnit i hver kamp. betyder, at du har brug for over 90 timer for at komme i niveau 30 i betragtning af at hver mindst cirka 25 minutter.

  • Få mere BE og RP
  • Mange mennesker købte LOL-konto med ekstra fordele ved BE og RP. Hver konto har omkring 20.000 BE, der er nok til at købe tre legendariske mestre. Hver mester koster omkring 6 300 BE, hvilket betyder, at du sparer mere tid på landmænd. Køb bare de legendariske mestre for den rolle, du er interesseret i, og du er færdig.

   Hvis du køber en ny LOL-konto, kan du nemt skifte rolle og de legendariske mestere. Hvis du har en League of Legends-konto, kan du alt det, du ønsker, du har også din original med forskellige mestre og roller.

   • Skift områder meget lettere
   • En anden største grund til, at du skal købe LOL-konto, er at skifte regioner let. EUW er i øjeblikket den mest konkurrencedygtige region når det kommer til færdigheder, mange vil gerne kæmpe og lege med spillere, der kommer fra denne region for at teste deres evner og færdigheder. Hvis du bor i Europa og spiller på EU-vest-servere, kan du ikke spille med spillere i USA, der spiller på servere. Nogle af, at dette virker urimeligt.

    • Spar penge
    • De fleste af LOL-smurfkonti leveres normalt med 20.000+ BE. Brug din BE til at købe legendariske mestre fra tredje niveau, hver tredjepladschampion har ret til 3.150 BE eller 790 RP. svarer til omkring 4, 740 R, der er omkring $ 36. Omkostningerne ved LOL-smurf-konto er mindre end $ 30. betyder, at du sparer mere penge.

     Dette er kun nogle få af de gode penge til at købe LOL-smurfkonti.