Hvorfor er dopa Ikke i LCS?

Sydkorea er et land, hvor videospil er udbredt blandt unge mennesker, med en befolkning, der spiller en masse og mange organiserede konkurrencer hvert år. Men snyd eller skabe snyde værktøjer til videospil betragtes som en forbrydelse, og kan sende lovovertrædere op til 5 års fængsel.

Jeong Sang-Gil, bedre kendt som Apdo eller Dopa, er en af ​​de mest fremragende spillere i den asiatiske verden. Han formåede at nå Rank 1 gentagne gange med en usædvanlig høj win rekord på den koreanske og kinesiske skala. Ved første, han ikke støtter tilbud fra selskaberne, fordi han ville have opnået mere fra Elo-Øget.

Han bar på at spille på mange smølf platforme. Han strømmede til forskellige kanaler og udviklet en lang fanskare i Kina. Efter at have fået fodfæste i Kina, Apdo planlagt at spille i pro liga. Men han har besluttet at afvise det én gang for alle. Læs videre for at opdage mere om Dopa.

Biografi

I den koreanske spilplatform, Dopa er bredt anerkendt som en stor-Elo professionel. Han kan skinne i mange roller og spille i junglen, top, mid, og AD. Men han er for det meste en midt-Laner.

Ifølge mange gaming eksperter, Dopa er rangeret som den næstbedste medio Laner i verden efter Faker. Men andre hævder, at han er den største spiller generelt. Han kan lykkes i fire forskellige positioner, når Faker er berømt kun for at være en mid-Laner. På den anden side, i modsætning til Faker, dopa aldrig deltaget i en offline spil.

Gaming Karriere

dopa afviste tilbud til begynde at spille for pro hold, fordi han gjorde flere indtægter fra Elo-styrke. Men han i sidste ende engageret i OGN Vinter 2013-2014 Qualifier med Team Mørk. Desværre nok, blev gruppen bortvist fra konkurrencen på grund af elendig sportsånd adfærd.

Hans aktivitet på Elo-styrke blev rapporteret til Riot. Således havde hans primære konto blevet suspenderet for 1000 år, og han var blevet forbudt fra at konkurrere i OGN.

På trods af hans levetid forbud, Apdo udøves spille smølf optegnelser og opnået Challenger med en utrolig stor sejr procent. Han sendes på forskellige kanaler, herunder YY-tv. I september 2014 Apdo flyttede til Kina for at tjene en $ 162,000 pengepræmie i Challenger, som han var i stand til at gøre i mindre end en måned.

Hvad er Elo Boosting?

Apdo blev anerkendt verden over som den bedste solo-afspilleren. Han gentagne gange nåede førstepladsen i den koreanske og kinesiske rangeret stigen ved flere lejligheder. Men han aldrig spillet konkurrencedygtige. Grunden er enkel: Han tilstod at tjene mere ved at øge andre spilleres konti end ved at være en professionel. Det er derfor, han blev forbudt fra LCS og sanktioneret af Riot Games.

Derfor alle hans konti, som han for nylig optaget til, er suspenderet. For at åbne en konto på den koreanske server, du har brug for en CPR-nummer, der er specifikke for hver enkelt, som du kan få ved fødslen fra banken. Ved at forbyde Dopa første konto, har hans CPR-nummer er suspenderet så godt. Så han spiller med konti i navnene på sine venner eller bekendte, men i Korea, at spille på en andens konto betragtes Elo styrke.

The Bottom Line

Dopa er bredt set som den største spiller til nogensinde har spillet Twisted Fate og Kassadin. Han er en gaming monster. Men han hævdede, at han havde ikke noget imod forbuddet, fordi han ikke havde nogen intentioner om at gå professionelt, og at øget indbragte ham flere penge alligevel.

Check out our LoL boosting and LoL Smurf Account services now