Hvorfor er Lee Sin så populært?

Ud af massivt forskelligartet cast af helte, spillerne er nødt til at rode rundt med i TFT; ingen er mere populær end den blinde munk Lee Sin. Han har været en top pick for spillere på alle roller for de sidste fire år, og ikke en eneste gang har han bremset i pick sats.

For de ikke-Lee Sin spillere, dette rejser spørgsmålet om lige hvad der præcist om ham er så god? Han er ikke en overmandet enhed på nogen måde, og det er så sjældent, at en helt til at forblive populær i fire-plus år.

Nå, der er en håndfuld af forskellige komponenter, der går ind i det, men der er kun én dominerende faktor, Lee Sin popularitet kan tilskrives.

Hvorfor er Lee Sin så populært? Han Fun

Ja, du hørte det her først. En mester saettes i et konkurrencepræget spil, fordi han er sjovt.

Han er en prangende karakter med et træk sæt, der kan gøre ham til at se utroligt når den betjenes korrekt. Det er ikke bare det, selv om.

Han er en hurtig og sammenhængende helt. Alle hans evner har denne unikke synergi, der giver mulighed for nye combos at blive opdaget, selv år efter hans løsladelse.

Han har brugbarhed, der gør det muligt for spillere at spec ham i en række forskellige måder til at passe forskellige roller. Selvom Lee Synd er mest populær som en jungler, det er ikke for ualmindeligt at se ham blande det op. Dette er ned til det faktum, at du kan køre ham som fuld skade, alsidighed, eller en blandet build.

Han har en stor ult der er fuld af værdi, som tillader ham at passe ind i de fleste hold kompositioner naturligt. Det tjener som et indgreb, skræl, og anti-stillingen, hvilket gør det svært ikke at få værdi ud af at bruge den.

Ud over det, han er en energi-baserede helten, ikke mana, som en masse spillere foretrækker. Han har to lange afstande streger og en passiv, der giver ham fri angreb hastighed.

Høj Skill Loft

Mens alle disse funktioner er en stor del af det, der gør Lee Sin sådan en højt spillet karakter, hvad der virkelig bringer folk til ham er den høje færdighed loftet i forbindelse med hans kit. Ser en talentfuld Lee Sin spiller går på arbejde er noget at se, mens du ser en person, der ikke ved, hvad de laver er bare trist.

Det giver Lee Sin at tjene som lidt af et benchmark for jungle spillere at prøve og vise deres tekniske dygtighed.

Begrebet er, at hvis de kan få godt med en helt så svært alligevel givende at spille som Lee Sin, så de kan spille nogen jungle helten godt.

Konklusion

At summerer temmelig hvad der gør Lee Sin så populært. Det er en kombination af hans alsidighed i, hvordan han kan afspilles, virkningen han bringer til spillet, hans evne til at synergistisk med teamets kompositioner, den høje dygtighed loftet, og mest af alt, han er bare sjovt at spille.

Selvom det ikke er for alle, kan spille Lee Sin gøre Liga netop lidt sjovere, forudsat du får godt med ham.