Hvorfor du skal købe LOL Smurf konti

League of Legends (LOL) vandt ikke den bedste eSports spil i The Game Awards 2019 uden god grund. Det er en af ​​de største eSports spil i verden i dag, med verdensomspændende turneringer finder sted en gang om året. Det er ikke overraskende, da, at folk over hele verden bruger tid, energi og penge på at komme videre i spillet.

I dette online kamp landskab, en spiller konto kan ikke være nok. Som du fremskridt i dine konkurrencer og niveau op dine mestre, der kommer det punkt, hvor du vil have mere end hvad du oplever i øjeblikket. Du ønsker at fremvise andre gaming færdigheder og bestræbe sig på at tilføje sort til din LOL rejse. Denne del er, hvor en Smurf konto kommer i.

Hvad er en Smurf-konto?

En Smurf konto er simpelthen en særskilt konto, som en spiller har udover sin Main konto. Det har været kendt siden 1990'erne, da online gaming spredt og er blevet stadig mere populært siden. Spillere som regel oprette en Smurf konto for at starte forfra og prøve spillet fra et nyt perspektiv. Nogle gange, når du allerede har opbygget et ry, du ønsker at bryde væk fra det og varierer dit spil landskab, så du opretter en Smurf konto.

Hvorfor skal du købe LOL Smurf konti?

Hvis du kan oprette en anden konto gratis, hvorfor er der en mulighed for at købe LOL Smurf konti? Læs om at vide de mange fordele ved at vælge dette alternativ.

De køber du tid

Før din LOL rejse får til niveauet for ”seriøs gaming,” du er nødt til at være mindst niveau 30 for at deltage i klassificeret spil. Dette niveau er, hvor din triumf i LOL begynder at tage fart. Hvis du opnå 90 erfaringspoint for hver 25 minutters spil, skal du over hundrede timers non-stop gaming at være i stand til at deltage klassificeret spil. Men hvis du køber LOL Smurf konti, du springe denne proces helt. Typisk Smurf tegner sig for salg er allerede rangeret-klar, så der er ikke behov for dig at starte fra bunden. Denne funktion giver dig den fokus, som du har brug for på dine klassificeret spil snarere end at brænde tid på at arbejde din vej op igen.

Også, de bringer ned kø gange for dygtige spillere som LOL belønner spillere, der tilbringer mest tid i spillet. Hvis du køber LOL Smurf konti, der allerede er klassificeret, behøver du ikke at vente meget længe til dine spil til at starte.

De sparer dig penge

Som enhver LOL gamer vil bevidne, at lykkes i dette spil vil kræve, at du ikke kun at bruge tid, men rigtige penge. Hvis du ønsker at level op hurtigt, kan du købe en XP boost fra butikken. På denne måde får du at nå niveau 30 og slutte sig til rangerede spil, hvor det sjove begynder. Men, vælger at købe LOL Smurf-konti i stedet, vil spare dig penge. Hvis du tilføje op alle de store penge, du har brugt på XP boost, vil du finde ud af, at det er meget mere pebret end hvis du lige har købt en Smurf konto, der er allerede på niveau 30. Det er ikke billigt at købe LOL Smurf-konti, men det er en bedre værdi for pengene end at finansiere din vej op ad stigen igen. Også, sælgere af Smurf konti tilbyde mere end blot en Level 30 Summoner. Du kan købe en konto med ekstra frynsegoder såsom RP og BE, som du kan bruge til at købe en masse ting i spillet.

Når du køber LOL Smurf-konti, de allerede kommer med mestre fra andre fordele, så du spare penge fra at skulle købe dem selv.

De giver dig udvalg af spil

Hvis du har spillet LOL i et stykke tid, og har vist din gaming dygtighed en hel masse gange til en hel masse mennesker, du kan føle behov for at tilføje sort til din LOL rejse, eller måske tage en pause fra alle de kalibrerede kampe.

Hvis du køber LOL Smurf-konti, du kan spille med venner, der stadig er i de lavere rækker. Du kan vælge niveauet af din Summoner og nyde varierede andre end den, du har i din primære konto spilmekanik.

Du kan også prøve forskellige regioner, når du køber LOL Smurf konti og komme til at opleve den særskilte playstyle af mennesker fra forskellige lande. LOL Begrænser spillere i bestemte områder baseret på serverne, der giver spil i et bestemt land, siger, i Nordamerika eller Europa. Når du er i NA-servere, behøver du ikke komme til at spille med spillere i EU vest. Med en betalt Smurf konto, dog kan du vælge hvilke servere du ønsker at spille.

Med din Smurf-konti, kan du også prøve forskellige rune opbygger at tilpasse din champ og din playstyle. I din primære konto, kan du kun have op til 6 rune sider, men der er en mulighed for at bruge $ 20 for at udvide det til 7. Hvis du køber LOL Smurf-konti, dog kan du afprøve forskellige rune builds specialiseret til din figurs rolle i hver konto.

De lader dig nyde frynsegoder

I spillet, kan du tilpasse din Summoner æstetik til dine specifikke stil. Smurf konti typisk kommer med skind, som du kan anvende til din mester at forbedre dit spil bevægelse og animation. For at opnå disse, er du nødt til at gå på quests og udfylde dem at få belønninger. Disse ikke tjener dig en konkurrencemæssig fordel, men de vil forbedre din Summoner overordnede udseende.

Du også nyde de freebies, der kommer, når du køber LOL Smurf konti, der omfatter BE og RP sammen med dine mestre.

De tillader dig at kalibrere fra tab

Til tider oplever du at beskadige tab i dine kalibreringsbetingelser kampe på grund af trolde, der ikke er døde indstillet på at vinde. Hvis du køber LOL Smurf-konti, kan du logge ud og komme sig efter din nederlag og logge på en anden Smurf konto for at prøve igen. Hvis du har flere konti, kan du fokusere på den, hvor du har opnået bedre rækker. Dette scenario svarer til at blive fanget i en bestemt ELO, takket være spillere som den ene nævnt tidligere og ren og skær uheld. Med din rangeret Smurf konto, der er allerede på niveau 30 og med nok mestre, får du tilbage i spillet og stræber efter at komme i et ELO du rettelig fortjener.

De giver dig kontrol over dine spil

Med en købt Smurf konto, du få kontrol over dit spil strategi ved at tillade dig at fokusere på de ting, du allerede har etableret som en LOL-afspiller. Der er ikke behov for dig at vente på dine mestre til låse, da din Smurf konto allerede har dem.

Som tidligere nævnt, foregår quests giver dig mulighed for at vinde belønninger såsom skind og BE afhængigt af hvilken stier, du vælger på forfølgelsen. Ved efterbehandling, er du nødt til at vente på de følgende quests eller måske arrangementer, hvis der er kommende dem. Når du køber LOL Smurf tegner dog få dig til at re-gøre den samme rejse og følge en anden vej, at få forskellige belønninger. På denne måde får du at se alle sandsynligheder i de samme quests, og du har kontrol over som belønner du ønsker at arbejde med i dine konti. Dette scenario gælder for andre belønninger fra quests samt, såsom Hextech Bryst, som kan omfatte skind, champs, og gruppefritagelsesforordninger. Denne belønning låser hver uge, men hvis du ikke kan vente så længe, ​​kan du logge ind på din Smurf-konti og få mere.

Et andet aspekt af spillet, hvor du kan udøve kontrol over er din Summoner navn. Med 80 millioner spillere over hele verden, er chancerne, en anden spiller tog allerede Summoner navn, som du ønsker for din mester. Til tider i din iver for at starte spillet, du skriver i uanset navn, og det går igennem, men det er ikke din bedste mulighed. LOL giver dig mulighed for at ændre dette til et gebyr, men hvis du køber LOL Smurf-konti, kan du betale det samme beløb og få flere fordele. Du kommer til at ændre dit Summoner navn og nyde alle fordelene tidligere diskuteret.

De giver dig beskyttelse

Endelig, når du har Smurf-konti, har du en backup mulighed, når noget går galt, og uanset af hvilken grund, du mister din primære konto. Du behøver ikke at surmule og stoppe med at spille. Du logger på din Smurf konto og få ret tilbage i spillet. Når du køber LOL Smurf-konti, er du beskytte dig selv fra at blive investeret i en enkelt konto. Bortset fra de fordele ovennævnte, såsom at nyde de mange forskellige og frynsegoder, og give dig kontrol, din Smurf-konti beskytte dig mod konto tab ved at give flere muligheder i uanset eventualitet.

Skal du købe LOL Smurf konti?

Med alle de fordele nævnte tidligere, er det en selvfølge, at for at købe LOL Smurf-konti er vejen at gå, hvis du ønsker at komme videre, og lykkes i din LOL rejse. Hvis du er en erfaren LOL spiller, gør det ikke ondt at vove sig ind i et andet område og prøve forskellige spil mekanik gennem din Smurf-konti. Omkostningerne ved at købe dem er alle pengene værd.